Ipsw indirip iTunes ile sıfırdan yeni yazılım kurman lazım. Bilgisayar olmadan yapamazsın.
Bunu sıfırdan Windows kurmak gibi düşüneceksin sıfırdan yazılım kuracaksın. Öncelikle iPad, iOS değil iPadOS kullanıyor. Youtube'da videolar var izleyerek yapabilirsin zor bir iş değil sadece biraz uzun sürüyor. Aşağıdaki videoda iOS geri döndürülüyor ama iPadOS için aynı süreç.Senin dediklerini yaparsam gerçekten iOS 18'e düşürebilir miyim?
Bunu sıfırdan Windows kurmak gibi düşüneceksin sıfırdan yazılım kuracaksın. Öncelikle iPad iOS değil iPadOS kullanıyor. YouTube'da videolar var izleyerek yapabilirsin zor bir iş değil sadece biraz uzun sürüyor.
Windows kurmayı biliyorum bunu da halladerim onda bir sıkıntı yok ama mini 5 için 18'e geri dönmeyi kapattılar mı?
Yok eski sürümlerin unsigned durumuna düştüğünü bilmiyordum. iTunes kullanarak yapamazsınız ancak 3. parti uygulama ile yaparsınız. Onlarda pek sağlıklı olmuyor pek önermem. Cihazı rootlamak gibi oluyor.O zaman @Beck in dediği yöntem olmaz değil mi?
Yok eski sürümlerin unsigned durumuna düştüğünü bilmiyordum. iTunes kullanarak yapamazsınız ancak 3. parti uygulama ile yaparsınız. Onlarda pek sağlıklı olmuyor pek önermem. Cihazı rootlamak gibi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.