Herkese merhaba, uzatmadan kısa bir soru soracağım çok fazla dizi film izleyip, Hayday, Clash of Clans tarzı oyunlar oynayıp, üniversite için bolca Apple pen ile not tutacağım bir tablet arıyorum. Ekranının küçüklüğünden dolayı sorun yaşar mıyım yoksa ekran boyutu yeterli midir? 8 inc küçük kalır mı?
Herkese merhaba, uzatmadan kısa bir soru soracağım çok fazla dizi film izleyip, hayday, Clash of Clans tarzı oyunlar oynayıp, üniversite için bolca Apple pen ile not tutacağım bir tablet arıyorum. Ekranının küçüklüğünden dolayı sorun yaşar mıyım yoksa ekran boyutu yeterli midir? 8 inc küçük kalır mı?
Herkese merhaba, uzatmadan kısa bir soru soracağım çok fazla dizi film izleyip, hayday, Clash of Clans tarzı oyunlar oynayıp, üniversite için bolca Apple pen ile not tutacağım bir tablet arıyorum. Ekranının küçüklüğünden dolayı sorun yaşar mıyım yoksa ekran boyutu yeterli midir? 8 inc küçük kalır mı?
Ekranı bir tık küçük not tutmada ama oyun ve video izleme olarak çok iyi bir tablettir.
Mağazaya gidip bir dene bak olursa al yoksa Apple tabletlerde çok paran varsa Air 5 yoksa 10.nesil ya da 9.nesil tabletlere bakabilirsin.