MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar elimdeki IPad'de güncelleme desteği kesildiği için çoğu dosyayı indiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Android falan yapabilir miyim?
Arkadaşlar elimdeki IPad'de güncelleme desteği kesildiği için çoğu dosyayı indiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Android falan yapabilir miyim?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 6 Haziran 2021 #2 JailBreak yapılıyorsa yapabilirsin.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.694 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Haziran 2021 #3 MetinMumcu dedi: Arkadaşlar elimdeki IPad'de güncelleme desteği kesildiği için çoğu dosyayı indiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Android falan yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne tür bir dosya?
MetinMumcu dedi: Arkadaşlar elimdeki IPad'de güncelleme desteği kesildiği için çoğu dosyayı indiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Android falan yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne tür bir dosya?
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #4 RivalsX dedi: Ne tür bir dosya? Genişletmek için tıkla... App Store'da olan uygulamalar.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 6 Haziran 2021 #5 Eğer iPhone kullanıyorsan ve aynı Apple ID ile giriş yaptıysan indirmek istediğin uygulamanın eski sürümünü yüklemeye izin veriyor. Ve iPad'e Android yükleyemezsin. Sürümünü söyle belki Jailbreak yapılıyordur.
Eğer iPhone kullanıyorsan ve aynı Apple ID ile giriş yaptıysan indirmek istediğin uygulamanın eski sürümünü yüklemeye izin veriyor. Ve iPad'e Android yükleyemezsin. Sürümünü söyle belki Jailbreak yapılıyordur.