iPad öğrenci indirimi kullanmak mantıklı mı?

eobard thawne 0

Hectopat
Hâlihazırda iPad M3 11 ve Type-C Pencil aldım, siparişi verdim, ikisine 28, 7K ödedim. Apple öğrenci indirimiyle Pro Pencil beraber 28, 3K'ya veriyor. Benim öğrenci belgem yok, üniversiteye geçmedim, liseden mezun oldum. Sizce siparişi iade edip öğrenci indirimiyle alınır mı? Belgede falan sorun çıkar mı, yoksa iade etme, böyle kullanman, risk almaman mantıklı mı diyorsunuz? Hem arada 400 TL'lik fark var hem Pro Pencil olması kafamı çeliyor, 3K'ya yakın kâr edeceğim öğrenci indirimiyle alırsam.

Type-C pencil ın kablo ile şarj olması çok yoruyor pencil Pro çok daha iyi zaten öğrenci belgesine bakmıyorlar diye biliyorum sıkıntı olmuyor.

Öğrenci indirimi güzel ama Apple'ın kendi fiyatları normale göre daha pahalı. Mesela TROY Resmi Apple Satıcısı var onlarda bile daha ucuz resmi satıcı olmasına rağmen, orada da var öğrenci indirimi. TROY / MediaMarkt / Vatan Bilgisayar gibi yerlerden fiyat karşılaştırması yapıp en ucuzunu alman iyi olacaktır.

Belge sorun çıkarır mı aslında asıl problem tam olarak burada mezunum öğrenci belgem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…