iPad önerisi

Önerileriniz için teşekkürler.

Android düşünmüyorum. APK sıkıntı değil.

En ideal iPad Air 5 bence. 10. nesil de alınabilir fakat kalemi 1. nesil ve bence eskide kaldı artık. Air 5 her bakımdan epey kullanışlı, çok memnunum. Bütçe yetiyorsa düşünmenize gerek yok.

iPad Air 5, 2. nesil pencil ile birlikte bütçeyi artırıyor. Bu fiyat farkına değecek özellikler cidden var mı, varsada bunlar cidden gerekli şeyler mi?

Şuanlık iPad 10. nesil mantıklı geldi ama 10. nesil eski ve iPad Air 5 ciddi fark yaratıyorsa onuda düşünebilirim.

Eğer bütçenizi açıyorsa bahsı geçen artılar çok da önemli olmayacaktır. 10. nesil ile kendini yenilemiş olduğu için bütçeye göre tercih edilebilir elbet. Ben hem Air 5 hem 8. nesil iPad kullandım ve kalem konusunda Air 5’te çok daha rahat ettiğimi söyleyebilirim. Kalemin doğrudan iPad’e tutunması ve çift tıklamayla silgiye geçme özellikleri benim için oldukça önemli fakat bu kişiden kişiye değişir. Eğer kalem konusunda 1. nesil almaktan yana bir sıkıntınız yoksa Air 5 almaya çok da gerek yok.

Hocam 10.nesil ipad daha mantıklı bence, daha yeni çıkmış bir model çünkü.
Neye göre daha mantıklı? Daha Air ve düz modeli ayırt edememişsiniz hocam. 10. nesil iPad hem 1. nesil kalem destekliyor, hem A14 var hem 4gb ram var. Air 5 tarafında ise hem 2. nesil kalem desteği, hem kaya gibi M1 işlemci hem de 8gb ram var. Performans olarak M1 Pro’lar ile kafa kafaya gidiyor. Her yeni çıkan daha iyi değildir.

Edit: Ben de düzeltmenizi sonradan gördüm, problem yok o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…