iPad önerisi

Squu

Hectopat
Öncelikle selamlar, iPad almayı dusunuyorum aklimda 11. nesil duz iPad var. A16 islemcili olan. Sizce hangisi alınmalı? 11. sinifim hem universite icinde kullanacagim. Lazim olur diye almak istiyorum. Bütçem yaklasik 15k. Sizce hangisi tercih edilmeli? İkinci el garantili de tavsiye edebilirsiniz. Sizce tercihim hangi yonde olmalı? Beni bir aydinlatirsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A16 işlemcili olan yeter her türlü. Air alsanız daha iyi olurdu ama daha uzun ömür için.

Bu Air mini modelleri falan da var onlardan da mi hiç cikmaz? Pek fiyatlara hakim değilim.

Kalemle kullanıp ders yapmak için çok uygun değil bence.

A16 işlemcili olan yeter her türlü. Air alsanız daha iyi olurdu ama daha uzun ömür için.

Kalemle kullanıp ders yapmak için çok uygun değil bence.

Yani pek bilgim yok Air'lerin hangisi iyi islemci konusunda vesaire düz IPad'lere biraz hakimim.
1258682820 sarı siteden bir baksaniz ilana sizce uygun mu?

Zaten iPad alınca yanına kalem almanız gerekecek. Bence Samsung'a yönelin. S10 FE mesela. Kalem çıkıyor yanından.

Zaten iPad alınca yanına kalem almanız gerekecek. Bence Samsung'a yönelin. S10 FE mesela. Kalem çıkıyor yanından.

Kalem hediye gelecek hocam o yuzden pek ihtiyacım yok. Butun cihazlarim Apple Android'e pek hakim degilim o yüzden iPad taraftariyim biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…