iPad oyun oynarken şarjda kullanmak zarar verir mi?

mataleon

Decapat
Sadece PUBG oynarken kullanıyorum tableti. Çok bir zararı olur mu? Alalı bir hafta olmadı ama oyun oynarken çabuk bitiyor. Ayrıca bu pil değiştirilebilen, ucuz bir şey mi? Teşekkür ederim.

Sadece PUBG oynarken kullanıyorum tableti. Çok bir zararı olur mu? Alalı bir hafta olmadı ama oyun oynarken çabuk bitiyor. Ayrıca bu pil değiştirilebilen, ucuz bir şey mi? Teşekkür ederim.

Modeli ne IPad'in?

Şu an en ucuz iPad Pro pili 4K civarı, en pahalısı ise 6K civarı,
Eğer ısınma sorunu yapmıyor ise şarjda kullanabilirsin dediğin gibi en fazla pili çabuk biter ki IPhone'lerde olan 500 döngüyü geçmeden %80'in altına düşer ise garantiye dahil olma durumu IPad'de var mı bilmiyorum onu araştırıp ya da servisine sorup ona göre hareket edebilirsin.
Bu arada dediğim fiyatlar Apple sitesinde olan fiyatlar.

Eki Görüntüle 2059150

Hunharca oyun oynamanızı önermiyorum. Pil tablet fiyatında görünüyor çünkü.

Hocam tablet 30 küsur bin TL:'(

Hocam bence hiç şarjda kullanmayın. Ben Lenovo tabletimi 5 yıldır kullanıyorum ve hiç şarjda kullanmadım. O yüzden hala pil ömrü çok güzel.

Çok fazla demeye getirmiştim de. yani bu kadar pahalı pili şarjda kullanıp harap etmeye değmez.

Doğru diyorsun tabii ki, sizin mesajınızı okuduktan sonra hak verip fiyatına bir bakayım dedikten sonra yaşadığım şoku paylaştım biraz...

Doğru diyorsun tabii ki, sizin mesajınızı okuduktan sonra hak verip fiyatına bir bakayım dedikten sonra yaşadığım şoku paylaştım biraz...
Cidden fiyatlar çok abartı, 500-600 tl bir şey bekliyordum. :O oyun oynarken sıcaklığı asla hissetmiyorum bu arada. Pil sağlığı konusunda da çok hassas davranmama gerek yok diye düşünüyorum. Zaten yakında başka ülkeye gideceğim için, çok bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Iphonede oyun oynarken su gibi indi maşallah pil sağlığı, umarım aynı senaryo gerçekleşmez.

Hocam 500 600 liraya çakmasının çakmasının çakması bile gelmez...

Ki ben sizin o tableti sırf PUBG oynamak için aldığınızı düşünüyorum bu yüzden dediğiniz yurt dışı senaryosuda varsa çok takılmayın oynayın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…