iPad oyun oynarken şarjda kullanmak zarar verir mi?

Hocam 500 600 liraya çakmasının çakmasının çakması bile gelmez...
Iphone 11 kullanıyorum, onda oynadığım zamanlar arkadaşa sormuştum çok bir sorun olur mu pil sağlığı çok düşse diye. “Yok 500-600 bir şey zaten çakması, orjinaliyle zaten aynı” dedi.

Ki ben sizin o tableti sırf PUBG oynamak için aldığınızı düşünüyorum bu yüzden dediğiniz yurt dışı senaryosuda varsa çok takılmayın oynayın gitsin.
Çok mu belli oluyor?? Resim falan da çiziyorum arada.

iPhone 11 kullanıyorum, onda oynadığım zamanlar arkadaşa sormuştum çok bir sorun olur mu pil sağlığı çok düşse diye. “Yok 500-600 bir şey zaten çakması, orijinaliyle zaten aynı” dedi.

Kesinlikle katılmıyorum arkadaşınızın dediğine, aynı olmasına bence imkan yok.
Çakma pil benim nazarımda iPhone 6 7 8 kullanılıyorsa takılabilir zaten eski diye.

Hocam direkt bağırıyorsunuz PUBG Mobile için iPad aldım diye.
Bir ben keyif alamadım şu oyundan...

Oyun zaten güzel bir oyun değil ya, bazen tableti camdan aşağıya fırlatasım gelmiyor değil. Ama cidden oyunu gece gündüz oynayıp mekaniklerini ezberlediğinizde falan sarmaya başlıyor.

Oyun zaten güzel bir oyun değil ya, bazen tableti camdan aşağıya fırlatasım gelmiyor değil. Ama cidden oyunu gece gündüz oynayıp mekaniklerini ezberlediğinizde falan sarmaya başlıyor.

Katılıyorum, aynı Silkroad Knight Metin2 oynamaktan zevk almak gibi bir şey olmaya başladı sanırım bu iş.
Ben daha çok Fortnite oynarken eğleniyorum grafiği oynayışı çok keyifli geliyor.

Katılıyorum, aynı Silkroad Knight Metin2 oynamaktan zevk almak gibi bir şey olmaya başladı sanırım bu iş.
Ben daha çok Fortnite oynarken eğleniyorum grafiği oynayışı çok keyifli geliyor.
Ben de pc oyunları oynuyordum da işte bu yabancı ülke olayı çıkınca pc kaldı burada, götüremiyorum uçak ile. cs:go’da 4000+ saatim vardı, cs2 çıkınca zaten bir saldım pcyi, tüm hevesim kırıldı. Steam de dolar kuruna geçti, tablet alayım dedim madem. Cs’de duvarın arkasından hs yemek yerine, lol’de shaco oynamak yerine resim falan çiziyorum daha sakin oluyor hayatım.

Hahaha csdeki kaosu özlemiyorum deme bana inanmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…