Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #11 Artmaz hızlı bitiyor Samsung'lara göre.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #12 qGhosT dedi: Size tavsiyem bu kadar takmayın. Şarj bitince şarja takın, dolunca şarjdan çıkartın. 2-3 yılda bir bataryayı değiştirirseniz hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Usta son kez bir sorum olacak.Tableti bugün %24de taktım ve fulledim.40dkdir kullanıyorum ve hala 100%.Bişy olur mu şuan garibime gitti çünkü
qGhosT dedi: Size tavsiyem bu kadar takmayın. Şarj bitince şarja takın, dolunca şarjdan çıkartın. 2-3 yılda bir bataryayı değiştirirseniz hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Usta son kez bir sorum olacak.Tableti bugün %24de taktım ve fulledim.40dkdir kullanıyorum ve hala 100%.Bişy olur mu şuan garibime gitti çünkü
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 29 Nisan 2021 #13 Erennnimo dedi: Usta son kez bir sorum olacak. Tableti bugün %24'de taktım ve fulledim. 40dkdir kullanıyorum ve hala 100%.bişy olur mu şu an garibime gitti çünkü Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Şarj bittikçe dolduruyor çünkü.
Erennnimo dedi: Usta son kez bir sorum olacak. Tableti bugün %24'de taktım ve fulledim. 40dkdir kullanıyorum ve hala 100%.bişy olur mu şu an garibime gitti çünkü Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Şarj bittikçe dolduruyor çünkü.