Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, iPad Pro'ya Jailbreak yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yanıtlarsanız sevinirim. Sürüm: 14.4.2. Not: Bilgisayar olmazsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, iPad Pro'ya Jailbreak yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yanıtlarsanız sevinirim. Sürüm: 14.4.2. Not: Bilgisayar olmazsa sevinirim.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #2 Bu sürümde bildiğim kadarıyla bilgisayarsız olmuyor. Mac ya da linux gerekli diye biliyorum.
Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 Ainnt dedi: Bu sürümde bildiğim kadarıyla bilgisayarsız olmuyor. Mac'ya da Linux gerekli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Araştırdığımda videolar var yapıyorlar ama her şey olduktan sonra uygulama yüklememi istiyor 2 tane 30 saniye oyna diyor oynuyorum ama saymıyor fakat yorumlardaki herkes yapmış 3 4 tane Türk arkadaşlar dahil.
Ainnt dedi: Bu sürümde bildiğim kadarıyla bilgisayarsız olmuyor. Mac'ya da Linux gerekli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Araştırdığımda videolar var yapıyorlar ama her şey olduktan sonra uygulama yüklememi istiyor 2 tane 30 saniye oyna diyor oynuyorum ama saymıyor fakat yorumlardaki herkes yapmış 3 4 tane Türk arkadaşlar dahil.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #4 Unutma YouTube'da sahte Jailbreak yapan çok kişi var bu yüzden dikkat et.
Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #5 Yavuz_Çetin dedi: Unutma YouTube'da sahte Jailbreak yapan çok kişi var bu yüzden dikkat et. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama yapmam gerek bir şekilde filza Manager indirmem lazım.
Yavuz_Çetin dedi: Unutma YouTube'da sahte Jailbreak yapan çok kişi var bu yüzden dikkat et. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama yapmam gerek bir şekilde filza Manager indirmem lazım.