sonsilahsor.py Femtopat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Merhaba başlıktaki cihaza sahibim aşırı yavaş şarj oluyor ve bununla birlikte sarjı çok çabuk bitiyor sebepleri nedir bilen varsa aydınlatsın bizleri. Not: Bu konuyu açmadan önce cihazı sıfırladım sorun halen devam ediyor. Ayrıca; Cihazın adaptör ve kablosu orijinal. Cihaz sıfır.
Merhaba başlıktaki cihaza sahibim aşırı yavaş şarj oluyor ve bununla birlikte sarjı çok çabuk bitiyor sebepleri nedir bilen varsa aydınlatsın bizleri. Not: Bu konuyu açmadan önce cihazı sıfırladım sorun halen devam ediyor. Ayrıca; Cihazın adaptör ve kablosu orijinal. Cihaz sıfır.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 sonsilahsor.py dedi: Merhaba başlıktaki cihaza sahibim aşırı yavaş şarj oluyor ve bununla birlikte sarjı çok çabuk bitiyor sebepleri nedir bilen varsa aydınlatsın bizleri. Not: Bu konuyu açmadan önce cihazı sıfırladım sorun halen devam ediyor. Ayrıca; Cihazın adaptör ve kablosu orijinal. Cihaz sıfır. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte doluyor?
sonsilahsor.py dedi: Merhaba başlıktaki cihaza sahibim aşırı yavaş şarj oluyor ve bununla birlikte sarjı çok çabuk bitiyor sebepleri nedir bilen varsa aydınlatsın bizleri. Not: Bu konuyu açmadan önce cihazı sıfırladım sorun halen devam ediyor. Ayrıca; Cihazın adaptör ve kablosu orijinal. Cihaz sıfır. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte doluyor?
sonsilahsor.py Femtopat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Burkil06 dedi: Kaç saatte doluyor? Genişletmek için tıkla... 1 saatte anca 30 üstüne çıkabiliyor.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #4 sonsilahsor.py dedi: 1 saatte anca 30 üstüne çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Normal ki hocam.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #5 Başka şarj aleti ile deneyin. Düzelmezse garantiye gönderin.