mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 28 Ağustos 2020 #1 Dosya aktarımı için tableti PC'ye bağlamaya çalıştım ama tableti tanımıyor. Bilgisayar "bu aygıt düzgün çalışmıyor" falan yazıyor. Ne yapmalıyım?
Dosya aktarımı için tableti PC'ye bağlamaya çalıştım ama tableti tanımıyor. Bilgisayar "bu aygıt düzgün çalışmıyor" falan yazıyor. Ne yapmalıyım?
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 28 Ağustos 2020 #2 Kablo orijinal mi? Artı 0 Eksi
bazzinga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 1.437 Çözümler 5 Yer İzmir 28 Ağustos 2020 #3 Genelde bağlantı yapılan port veya kablo orijinal olmadığında rastlansıpını gördüm bu sorunun. Artı 0 Eksi
nagisa Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 237 Çözümler 3 28 Ağustos 2020 #4 mertlev dedi: Dosya aktarımı için tableti PC'ye bağlamaya çalıştım ama tableti tanımıyor. Bilgisayar "bu aygıt düzgün çalışmıyor" falan yazıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Apple cihazları ile PC'ler arasında uygulamasız sadece fotograf atılıyor diye biliyorum. Driver'ların yüklenmesi için iTunes kurabilirsiniz PC'ye. Artı 0 Eksi
mertlev dedi: Dosya aktarımı için tableti PC'ye bağlamaya çalıştım ama tableti tanımıyor. Bilgisayar "bu aygıt düzgün çalışmıyor" falan yazıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Apple cihazları ile PC'ler arasında uygulamasız sadece fotograf atılıyor diye biliyorum. Driver'ların yüklenmesi için iTunes kurabilirsiniz PC'ye.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #5 nagisa dedi: Apple cihazları ile PC'ler arasında uygulamasız sadece fotograf atılıyor diye biliyorum. Driver'ların yüklenmesi için iTunes kurabilirsiniz PC'ye. Genişletmek için tıkla... Bu durum o durum yalnız farkındaysan. Daha çok kabloyla ilgili oluyor. Artı 0 Eksi
nagisa dedi: Apple cihazları ile PC'ler arasında uygulamasız sadece fotograf atılıyor diye biliyorum. Driver'ların yüklenmesi için iTunes kurabilirsiniz PC'ye. Genişletmek için tıkla... Bu durum o durum yalnız farkındaysan. Daha çok kabloyla ilgili oluyor.
KS KS mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 28 Ağustos 2020 #6 Kablosu şarj cihazındaki USB C to USB C kendi kablosu yani. ykH8eqLN dedi: Kablo orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet kendi kablosu Artı 0 Eksi
Kablosu şarj cihazındaki USB C to USB C kendi kablosu yani. ykH8eqLN dedi: Kablo orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet kendi kablosu