iPad Pro kullanılamıyor

Ömer Efe Alp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde iPad Pro var ve şifresini unuttum. Denedim ve sonuçta iPad kullanılamıyor diyor kurtarma moduna alıp PC'ye taktım PC IPad'imi görmüyor o yüzden işlem yapamıyorum. Yardım edebilen olursa sevinirim.

Bir şekilde PC'nin iPad Pro'yu görmesi gerekiyor. Daha önce şifre sıfırlama için benzer durum yaşadım ve PC'ye bir şekilde tableti algılatarak çözmüştüm. Apple cihazların Windows PC'lerde arada sırada algılanmaması kronik bir hata sanırım ben de çok yaşıyorum.

Merhaba. Elimde iPad Pro var ve şifresini unuttum. Denedim ve sonuçta iPad kullanılamıyor diyor kurtarma moduna alıp PC'ye taktım PC IPad'imi görmüyor o yüzden işlem yapamıyorum. Yardım edebilen olursa sevinirim.

iTunes indir bağla ve daha sonra iremove yükle bilgisayarına daha sonra bypass et.

Benim iPad şarj oluyordu ama ben biraz tak çıkar tak çıkar yaptım şu an şarj olmuyor.

iTunes indir bağla ve daha sonra iremove yükle bilgisayarına daha sonra bypass et.
iremove aktivasyon kilidini atlamak için değil mi?

Son düzenleme:
Benim iPad şarj oluyordu ama ben biraz tak çıkar tak çıkar yaptım şu an şarj olmuyor.

İremove aktivasyon kilidini atlamak için değil mi?

Evet bypass ediyor ICloud'u vesaire ben kullandım 1 ay önce hala açık tablet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…