iPad Pro M4 kolay bükülüyor mu?

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

iPad Pro M4 almayı düşünüyorum, ancak ince ve hafif bir cihaz olduğu için dayanıklılığı hakkında bazı endişelerim var. Genelde IPad'i çantamda taşıyorum ve herhangi bir bükülme ya da deformasyon yaşar mıyım diye merak ediyorum. Satın aldıktan sonra dikkat etmem gereken özel bir durum var mı? Koruyucu kılıf kullanmayı düşünüyorum, ama sizce bu yeterli olur mu?

İPad’lerin bükülme haberlerinden sonra bende iPad Air’ımı korkarak taşımaya başladım ya. Ben Logitech pebble keys ile birlikte taşıyorum yanına destek olsun diye. Korumaktan başka yolu yok gibi.

IPad'lerin bükülme haberlerinden sonra bende iPad Air'ımı korkarak taşımaya başladım ya. Ben Logitech pebble keys ile birlikte taşıyorum yanına destek olsun diye. Korumaktan başka yolu yok gibi.

Maalesef hocam bende bu konuyu biraz araştırdım çözümü yok gibi artık biraz kalın bir kılıf alırım ve IPad'i hep kılıf ile kullanırım zaten pek de bir şey olmaz diye düşünüyorum dikkatli kullanırım zaten bu kadar pahalı bir aleti tabii ki de dikkatli kullanmam lazım sadece seyahat ederken sıkıntı çıkabilir orada ise kutusuna koyar ve çantamıda biraz hafifletir öyle taşırım diye düşünüyorum bence biraz dikkat etsem pek de sorun olmaz gibi.

Düşündüğünüz kılıfı buraya da bırakırsanız fikir olsun bize de.

Düşündüğünüz kılıfı buraya da bırakırsanız fikir olsun bize de.

Hocam aslında şu an hangi kılıfı alacağımı tam olarak seçmedim zaten 1 ay sonra falan alacağım IPad'i yani biraz zaman var ama şu anlık bu kılıfı düşünüyorum https://share.temu.com/4dHTcCYcz5A ama bu kılıf biraz ince o yüzden belki biraz daha kalın bir kılıf tercih etmeyide düşünebilirim ama dediğim gibi tam olarak karar veremedim kılıf konusunda.

Bende böyle bir kılıf kullanıyorum ekstra olarak fermuarlı evrak çantası gibi olan tablet kılıfları var onun içine koyup çantaya atıyorum. Tavsiyem, kalem gözlü vs kılıflar başta çok çekici gelecek ama sonra çok hantal olduğunu görüp yenisini alacaksınız, onlara hiç bulaşmayın

Hocam fermuarlı evrak çantası dediğiniz kılıfları çok sevmedim ya ısı yapabilir ve biraz tank gibi ama gene de tavsiyeniz ve önerileriniz için teşekkür ederim sanırım Smart Folio benzeri bir kılıf alacağım artık taşırkende IPad'i kutusuna koyar öyle taşırım zaten IPad'i sürekli taşıyan birisi değilimdir kullanırkende dikkat etsem bence çok bir sorun yaşamam diye düşünüyorum yani.

Benim İPad'im 13 inç olduğu için bükülme ihtimaline karşı mini bir çanta aldım. Çantanın içerisinde bir sürü ped var. Üstelik kılıfımda oldukça sert. Mini çantamı, normal çantamın içerisinde koyuyorum hiç bir sorun yaşamadım. Gerekli önemler ile aşılacak bir sorun.

Tamamdır yardımınız için herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

Kutuyla mı yanınızda taşıyacaksınız? Dediğim kılıflar taşıma esnasında kullanılacağından ısı yapmaz ki. Telefonu kutuyla cebinde taşıyan dayı aklıma geldi, yapmayın.

Edit: Bahsettiğim çanta şu şekilde, normal bir kılıf zaten üzerinde var ve bu çantaya sığıyor, öyle taşıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0195.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 250e2600-65c3-46d3-ab60-1679faab690e.jpeg
    174,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…