iPad Pro M4 vs S9 Ultra vs iPad Air 6

ardmauro

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu üç cihaz arasında kaldım. iPad Pro'ya 30k fazla versem mi vermesem mi arada kaldım. S9 Ultra dev ekranıyla aklımı çeliyor ama o sırada diğerlerinden daha aşağı fiyata iPad Air 6 karşıma çıkıyor hangisini alsam bilemedim yardımcı olabilecek var mı?
Kullanım amaçlarım: PUBG oynamak yüksek ayarlarda kasmadan oynatsın yeter, ara sıra not almak, video izlemek.

Yaklaşık 3 haftadır bana kafayı yediren bir soru.
Hocam, öncelikle ne için kullanacaksınız? Telefonunuz ve aksesuarlarınızın markası nedir?

Yapacağınız işler için iPad Pro’ya hiç gerek yok. iPad Air ya da Samsung tabletler yeterli olabilir. iPad’ler içerik tüketmekten çok, içerik hazırlamaya yönelik olarak not alma gibi işlemleri çok daha kolay hale getirir. Ancak, video izleme konusunda ekran oranından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Oyun oynamak için ise benim tavsiyem, küçük bir tablet almanız yönünde olacaktır.

Merhaba bu üç cihaz arasında kaldım. iPad Pro'ya 30k fazla versem mi vermesem mi arada kaldım. S9 Ultra dev ekranıyla aklımı çeliyor ama o sırada diğerlerinden daha aşağı fiyata iPad Air 6 karşıma çıkıyor hangisini alsam bilemedim yardımcı olabilecek var mı?
Kullanım amaçlarım: PUBG oynamak yüksek ayarlarda kasmadan oynatsın yeter, ara sıra not almak, video izlemek.

Oyun içinden testlerde ve kağıt üstünde S9 Ultra daha güçlü. iPad daha çok not alma vb dijital öğrenci cihazı oyun oynamaya S9 Ultra kadar uygun değil.

iPad ile sorun yaşayacağınız tek konu 120 Hz ekran tazeleme hızı olacaktır. M2 işlemci, Snapdragon 8 gen 2'nin her türlü üzerinde performans sağlar. Ek olarak, dijital yazı ve not alma gibi işlerde de rahatlık sağlar. Ancak, bu deneyimi tam anlamıyla yaşayabilmek için ek olarak bir Apple Pencil almanız gerekecektir.

Hocam iPad Pro zaten resmen klavyesiz macbook gibi bir şey. Sırf PUBG için alacaksanız ipad 10 bence gayet yeterli. Sırf biraz daha iyi olsun diyorsanız iPad Air bence fiyatı çok kazık. Aynı fiyata S9 Ultra alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı