iPad Pro M5 vs M4

Monarchh

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce sıfır M5 mi yoksa ikinci el M4 mü alayım? Sıfır alırsam M5 52 bine gelecek şu an 2. el 96 pil sağlığı olan 35 bine M4 buldum. Sizce bu fiyat makul mu yoksa 2. el için pahalı mı? Bir de garantisi bu Haziran'da bitecek. Arada 17.000 TL gibi fark var.

Not: iPad piyasasını çok bilmiyorum. Birkaç aydır fiyatları takip ediyorum saçma sapan bir piyasa var. Ondan fiyat konusunu soruyorum. Emin olamadım.

Hocam aradaki fiyat farkına değer mi? M4 de yeni bir çip. Ayrıca günlük kullanım ve ders için kullanacağım.

Sizin için değmez m4'ü zorlamayacaksınız bile m5'e gerek yok belki aradaki fiyat farkına pil sağlığı daha iyi bir cihaz bulabilirsiniz ki ona bile çok gerek yok.

Sizin için değmez m4'ü zorlamayacaksınız bile m5'e gerek yok belki aradaki fiyat farkına pil sağlığı daha iyi bir cihaz bulabilirsiniz ki ona bile çok gerek yok.
Hocam 2. el piyasası saçma sapan sıfır m5 52'e var millet 2. el m4'ü 40-45'e satmaya çalışıyor zaten bu fiyatlara zar zor bulabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…