IPad Pro M5'te cellular ve nano texture cam gerekli mi?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki salı iPad Pro M5 13 inç 1TB tableti alacağız. İnternet'te en ucuz MediaMarkt'ta gördüm. Tablet'in normal hâli bana yeterli gibi gözükse de nano texture cam ve cellular destekli mi alsak bilemedik. Nano texture cam, ekran koruyucu gibi bir şey sanırım. Eğer öyleyse aldığı fiyat farkı çok yüksek. Cellular konusunu da anlamadım. Telefon gibi arama ve mobil veri desteği sunuyormuş sanırsam. Fakat bildiğim kadarıyla mobil veri işini telefondan internet paylaşıp yapılabiliyor. Ayrıca ayrı SIM mi almak gerek cellular için, anlamadım. Aldığı fiyat farkıyla düz 2TB model alınabiliyor neredeyse. Eğer çok önemli değilse almayız gibi duruyor fakat ailem o kadar fiyata eksik almayalım diyor. Ayrıca önümüzdeki cuma biliyorsunuz ki Black Friday. Eğer orada daha indirime girme ihtimali varsa bekleyeceğiz. Eğer değilse salı günü alacağız. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…