iPad Pro Procreate uygulamasında ölü piksel oluyor

Alonly

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPad Pro 11" kullanıyorum ve Procreate uygulamasını kullanarak çalışmalar yapıyorum. Kalemle boyadığımda ölü piksel çıkıyor. Sketchbook uygulamasında ise ölü piksel çıkmıyor. Bu ölü pikselleri sadece Procreate uygulamasında görüyorum. Dizi veya bir video izlerken çıkmıyor. Daha iyi anlaşılması için video ekliyorum.

Bu sıkışmış piksel diğer uygulamarda neden gözükmüyor? Sizce ilerde ölebilir mi?

Video atamadım. Fotoğraflar bunlar

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-25-00-58-13-265_com.miui.gallery.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2023-09-25-00-58-26-512_com.miui.gallery.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 76
Nedenini bilmiyorum fakat bende de 1 adet var. Hatta bendeki not defterini açınca ortaya çıkıyor not defterini küçültüp etrafına yaklaştırınca geliyor uzaklaştırılma gidiyor. Zamanla düzelme ihtimali var fakat zamanla çoğalma ihtimalide var. Bende çoğalmadı, uzun zamandır görmüyorum hatta, zaten küçücük bir şey kırmızı renkte.

Sıkışmış pikselin belli olduğu rengi duvar kağıdı yapıp denedim. Aynı oranda aynı yere kalemle dokunuyorum çıkmıyor. Uğraştım ama sadece procreate uygulamasında görüyorum. İnşallah uygulamada sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…