AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Benim mayıs ayında tablet alma isteğim var. O iki seçenek arasında kaldım yardımcı olur musunuz?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 23 Şubat 2022 #2 Eğer ikisi de son modelse tabii ki iPad Pro ama asıl sorun ürüne ne için ihtiyaç duyduğunuz. Eğer sadece not tutacaksanız iPad 9 bile yeterli.
Eğer ikisi de son modelse tabii ki iPad Pro ama asıl sorun ürüne ne için ihtiyaç duyduğunuz. Eğer sadece not tutacaksanız iPad 9 bile yeterli.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #3 Xoloth dedi: Eğer ikisi de son modelse tabii ki iPad Pro ama asıl sorun ürüne ne için ihtiyaç duyduğunuz. Eğer sadece not tutacaksanız iPad 9 bile yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben anime stilli resim ya da çizgi roman çizmek istiyorum.
Xoloth dedi: Eğer ikisi de son modelse tabii ki iPad Pro ama asıl sorun ürüne ne için ihtiyaç duyduğunuz. Eğer sadece not tutacaksanız iPad 9 bile yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben anime stilli resim ya da çizgi roman çizmek istiyorum.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Şubat 2022 #4 Ağırlıklı olarak workstation,çizim vs gibi işlerle uğraşacaksanız tabiki PRO versiyonu.
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 23 Şubat 2022 #5 Adı üzerinde PRO işlem yapacaksanız, Lumafusion, Procreate kullanacaksanız Ipad Pro. Onun dışındaki herşey için Ipad Air.
Adı üzerinde PRO işlem yapacaksanız, Lumafusion, Procreate kullanacaksanız Ipad Pro. Onun dışındaki herşey için Ipad Air.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 23 Şubat 2022 #6 AxiBorea dedi: Ben anime stilli resim ya da çizgi roman çizmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işler için Pro modeline ihtiyacınız yok. Air fazlasıyla işinizi görecektir. Zaten mart ayında güncellenmiş iPad Air çıkması bekleniyor A15 işlemcisi gayet güçlü bir işlemci.
AxiBorea dedi: Ben anime stilli resim ya da çizgi roman çizmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işler için Pro modeline ihtiyacınız yok. Air fazlasıyla işinizi görecektir. Zaten mart ayında güncellenmiş iPad Air çıkması bekleniyor A15 işlemcisi gayet güçlü bir işlemci.
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 23 Şubat 2022 #7 AxiBorea dedi: Ben anime stilli resim ya da çizgi roman çizmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çizim ise. Pro. Air her ne kadar Apple Pencil desteklese de, ekranı ince lamine olmadığı için çizim hissiyatı Proya göre bayağı farklı. Video ile çok uğraşmayacaksan (işlemci farkı devreye giriyor) ikinci el bir Pro alabilirsin. Ama çizim önceliğin olmasaydı hertürlü Air.
AxiBorea dedi: Ben anime stilli resim ya da çizgi roman çizmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çizim ise. Pro. Air her ne kadar Apple Pencil desteklese de, ekranı ince lamine olmadığı için çizim hissiyatı Proya göre bayağı farklı. Video ile çok uğraşmayacaksan (işlemci farkı devreye giriyor) ikinci el bir Pro alabilirsin. Ama çizim önceliğin olmasaydı hertürlü Air.