iPad Pro Yavaş İnternet Sorunu

lexon43

Hectopat
Evet arkadaşlar, öncelikle iyi geceler. Birkaç ay önce yine foruma konu açarak tablet için tavsiye almıştım sizlerden bunun üzerine 12.9 inç iPad pro aldım. Fakat şöyle bir sıkıntım var App Store, Netflix dahil internet o kadar yavaş ki o kadar yavaş download yapıyor ki çıldırmak üzereyim. İnternetim 50 megabit, yavaş bir internetim yok keza Android cihazlarımda ve PC’de asla böyle sorunlar yaşamıyorum. Yazılımsal bir sıkıntı mı var, garantiye mi göndermeliyim yoksa yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sadece ben yaşıyorum bu sorunu diye korkuyordum hocam aynı sorun dediğim gibi bende de var bende iPhone kullanıcısıyım ve kablosuz olarak telefon fark etmeksizin internet aşırı şekilde yavaş ama bilgisayarda internet aynı hızında 1-2 gün daha böyle devam ederse müşteri hizmetlerini arayacağım sende de devam ederse internet sağlayıcını ara ve tabletinde bir şey yoktur boş yere servise gönderme derim ama başka bir telefon veya başka bir aletle interneti denemeni öneririm belki de sorun tablette çıkar.

Sadece ben yaşıyorum bu sorunu diye korkuyordum hocam aynı sorun dediğim gibi bende de var bende iPhone kullanıcısıyım ve kablosuz olarak telefon fark etmeksizin internet aşırı şekilde yavaş ama bilgisayarda internet aynı hızında 1-2 gün daha böyle devam ederse müşteri hizmetlerini arayacağım sende de devam ederse internet sağlayıcını ara ve tabletinde bir şey yoktur boş yere servise gönderme derim ama başka bir telefon veya başka bir aletle interneti denemeni öneririm belki de sorun tablette çıkar.
Bende sadece ipad de sorun var diğer android cihazlarda veya ev içinde wifi kullanan bilgisayarlarda sıkıntı yok.Zaten dediğim gibi sorun diğer cihazlarda yok sadece ipad de var elimde daha önce kullandığım bir iphone 7 var yarın bide onda deniyeyim onda sonuç ne olacak acaba. Ama gerçekten sinirlerimi bozacak sınıra geldi artık durum.

Bende sadece IPad'de sorun var diğer Android cihazlarda veya ev içinde Wi-Fi kullanan bilgisayarlarda sıkıntı yok. Zaten dediğim gibi sorun diğer cihazlarda yok sadece IPad'de var elimde daha önce kullandığım bir iPhone 7 var yarın bir de onda deniyeyim onda sonuç ne olacak acaba. Ama gerçekten sinirlerimi bozacak sınıra geldi artık durum.

Evde internet varken mobil veri açık dolanıyorum evin içinde cidden aşırı sinir bozucu bir de iPhone 7 ile deneyin eğer onda da sorun olmazsa tablette sorun vardır.

Kimsenin bir bilgisi yok mu durumdan
Sorunun sebebini buldum bluetooth açıkken ve özellikle bir cihaza bağlıysa sorun oluşuyor spesifik olarak benim cihazla alakalı değil genel olarak o sorun var sebebi de 2.4 GHz modemler wi fi ağınızı 5 GHz e çevirirseniz sorun ortadan kalkıyor bunu da modem arayüzünden yeni bir ağ açarak yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı