Ali sencer Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Merhaba, dün şarj kablosunu IPad'ime taktığımda şarj olmadığını fark ettim. Başka bir telefonda denedim ama şarj oldu. Taktığımda şarj oluyordu %5 oldu sonra durdu şarj alması. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Merhaba, dün şarj kablosunu IPad'ime taktığımda şarj olmadığını fark ettim. Başka bir telefonda denedim ama şarj oldu. Taktığımda şarj oluyordu %5 oldu sonra durdu şarj alması.
Desmaed Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer İstanbul 31 Aralık 2023 #2 Şarj girişinde tozlanma olabilir. Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.026 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Aralık 2023 #3 Şarj girişini temizleyin. Muhtemelen düzelir. Sorunun girişten olduğunu anlamak için kabloyu da değiştirip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Şarj girişini temizleyin. Muhtemelen düzelir. Sorunun girişten olduğunu anlamak için kabloyu da değiştirip deneyebilirsiniz.
KS KS Ali sencer Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 Teru dedi: Şarj girişini temizleyin. Muhtemelen düzelir. Sorunun girişten olduğunu anlamak için kabloyu da değiştirip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleyeceğim daha 2 gün önce aldım korkuyorum bir şey olur diye. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Şarj girişini temizleyin. Muhtemelen düzelir. Sorunun girişten olduğunu anlamak için kabloyu da değiştirip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleyeceğim daha 2 gün önce aldım korkuyorum bir şey olur diye.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.026 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Aralık 2023 #5 Ali sencer dedi: Nasıl temizleyeceğim daha 2 gün önce aldım korkuyorum bir şey olur diye. Genişletmek için tıkla... 2 gün önce aldıysanız kirlenmesinin imkanı yok o kadar sürede. Kablo ve adaptörü değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
Ali sencer dedi: Nasıl temizleyeceğim daha 2 gün önce aldım korkuyorum bir şey olur diye. Genişletmek için tıkla... 2 gün önce aldıysanız kirlenmesinin imkanı yok o kadar sürede. Kablo ve adaptörü değiştirip deneyin.