HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #1 iPod Touch 5. nesil almayı düşünüyorum. İçinden şarj aleti çıkmıyor. Evimdeki iPad şarjını kullansam sorun olur mu? Ya da başka bir adaptör mü almalıyım?
iPod Touch 5. nesil almayı düşünüyorum. İçinden şarj aleti çıkmıyor. Evimdeki iPad şarjını kullansam sorun olur mu? Ya da başka bir adaptör mü almalıyım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Temmuz 2014 #2 Sorun olacağını sanmam ama sen yine de takmadan önce iPod'un voltaj ve amper gereksinimlerine bak. Çok yüksek değerler cihazda arızalara yol atabilir.
Sorun olacağını sanmam ama sen yine de takmadan önce iPod'un voltaj ve amper gereksinimlerine bak. Çok yüksek değerler cihazda arızalara yol atabilir.
Arda50 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #3 Voltaj değerleri aynıdır diye biliyorum. Sadece amper değeri daha yüksek daha hızlı şarj eder.
HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #4 Apple kendi sitesinde açıklama yapmış edilebilir diye fakat birçok kişi ben ettim bataryam mahvoldu diyor.
Apple kendi sitesinde açıklama yapmış edilebilir diye fakat birçok kişi ben ettim bataryam mahvoldu diyor.