A ares19 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 iPad tabletten Minecraft almıştım. Eskiden tabletten aldığım Minecraft'ı PC'de oynayabilir miyim?
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 ares19 dedi: iPad tabletten Minecraft almıştım. Eskiden tabletten aldığım Minecraft'ı PC'de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynamazsiniz hocam.
ares19 dedi: iPad tabletten Minecraft almıştım. Eskiden tabletten aldığım Minecraft'ı PC'de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynamazsiniz hocam.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.497 Çözümler 9 7 Temmuz 2024 #3 Hayır senin aldığın Pocet edition bilgisayardaki java edition.
merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #4 ares19 dedi: iPad tabletten Minecraft almıştım. Eskiden tabletten aldığım Minecraft'ı PC'de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tüm sürümler ayrı satılıyor.
ares19 dedi: iPad tabletten Minecraft almıştım. Eskiden tabletten aldığım Minecraft'ı PC'de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tüm sürümler ayrı satılıyor.
düşükfpsci Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 324 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 ares19 dedi: iPad tabletten Minecraft almıştım. Eskiden tabletten aldığım Minecraft'ı PC'de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam PC de Bedrock oynayacaksanız evet. Ama Java derseniz olmaz.
ares19 dedi: iPad tabletten Minecraft almıştım. Eskiden tabletten aldığım Minecraft'ı PC'de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam PC de Bedrock oynayacaksanız evet. Ama Java derseniz olmaz.