Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.832 Makaleler 3 Çözümler 9 11 Ağustos 2024 #1 iPad üzerinde oyun oynamak için Xbox'ya da PS5 kontrolcüsü almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Ve orijinal link eklerseniz sevinirim. Normalde Amazon üzerinden alacaktım. Fakat malum 30 euro sınırı ve vergilerden dolayı hayal oldu.
iPad üzerinde oyun oynamak için Xbox'ya da PS5 kontrolcüsü almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Ve orijinal link eklerseniz sevinirim. Normalde Amazon üzerinden alacaktım. Fakat malum 30 euro sınırı ve vergilerden dolayı hayal oldu.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #2 Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'da www.itopya.com
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'da www.itopya.com
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.832 Makaleler 3 Çözümler 9 11 Ağustos 2024 #3 2nattydu dedi: Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam Xbox kontrolcüleri daha mı sağlıklı oluyor genelde Xbox kullanılıyor olarak gördüm.
2nattydu dedi: Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam Xbox kontrolcüleri daha mı sağlıklı oluyor genelde Xbox kullanılıyor olarak gördüm.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #4 Denizius124 dedi: Sağ olun hocam Xbox kontrolcüleri daha mı sağlıklı oluyor genelde Xbox kullanılıyor olarak gördüm. Genişletmek için tıkla... Xbox kontrolcüleri hem çok rahat bağlanıyor hem de bana göre DualSense'e göre daha ergonomik. Daha iyi bir oyun keyfi sunuyor.
Denizius124 dedi: Sağ olun hocam Xbox kontrolcüleri daha mı sağlıklı oluyor genelde Xbox kullanılıyor olarak gördüm. Genişletmek için tıkla... Xbox kontrolcüleri hem çok rahat bağlanıyor hem de bana göre DualSense'e göre daha ergonomik. Daha iyi bir oyun keyfi sunuyor.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.832 Makaleler 3 Çözümler 9 12 Ağustos 2024 #5 2nattydu dedi: Xbox kontrolcüleri hem çok rahat bağlanıyor hem de bana göre DualSense'e göre daha ergonomik. Daha iyi bir oyun keyfi sunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
2nattydu dedi: Xbox kontrolcüleri hem çok rahat bağlanıyor hem de bana göre DualSense'e göre daha ergonomik. Daha iyi bir oyun keyfi sunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.