Bigbangtheory Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 133 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #11 Maalesef bildiğim kadarıyla IOS'da böyle bir şey başarmak mümkün değil, ancak Android bir cihaza erişiminiz varsa ISO 2 USB [NO ROOT] - Apps on Google Play bu uygulamayı kullanarak istediğiniz isoyu usb belleğinize yazabilirsiniz.
Maalesef bildiğim kadarıyla IOS'da böyle bir şey başarmak mümkün değil, ancak Android bir cihaza erişiminiz varsa ISO 2 USB [NO ROOT] - Apps on Google Play bu uygulamayı kullanarak istediğiniz isoyu usb belleğinize yazabilirsiniz.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #12 Ahmet Yasir YELER dedi: türkiyede degilim o yüzden sikinti bir tik yoksa zaten inernet cafeden yapardim Genişletmek için tıkla... Free DOS mu gelecek sistem ?
Ahmet Yasir YELER dedi: türkiyede degilim o yüzden sikinti bir tik yoksa zaten inernet cafeden yapardim Genişletmek için tıkla... Free DOS mu gelecek sistem ?
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #13 Ahmet Yasir YELER dedi: Normal bilgisayara yükler gibi yükledim microsoftun sitesinden sonra usb bellege attim. Genişletmek için tıkla... O şekilde kurulum yapamazsınız. Rufus gibi bir programla ISO'yu USB'ye yazdırmanız gerek.
Ahmet Yasir YELER dedi: Normal bilgisayara yükler gibi yükledim microsoftun sitesinden sonra usb bellege attim. Genişletmek için tıkla... O şekilde kurulum yapamazsınız. Rufus gibi bir programla ISO'yu USB'ye yazdırmanız gerek.
Ahmet Yasir YELER Decapat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 160 15 Ekim 2022 #14 BehzatAmirim dedi: Free DOS mu gelecek sistem ? Genişletmek için tıkla... evet hocam
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.037 Çözümler 5 26 Kasım 2023 #15 Hocam konuyu cozebildiniz mi? Bende de iPad var ama Rufus gibi programlar iner mi bilmiyorum yazdirmak icin.
Hocam konuyu cozebildiniz mi? Bende de iPad var ama Rufus gibi programlar iner mi bilmiyorum yazdirmak icin.