iPad ve iPhone Wi-fi farklı sitelere yönlendirme

emyu

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar dilerim. Evdeki net erişimime, iPad ve iPhone ile baglandıgım vakit enterasan sitelere yönlendirme başladı. Modemi kapatıp açtım. Sorunu çözemedim. Laptopdan baglandıgımda sıkıntı yaşamıyorum ama nedense iPad ve iPhone'dan wifi ile net erişimine baglandıgım vakit farklı sitelere yönlendirme sıkıntısı yaşıyorum. Çözüm için şimdiden teşekkürler...

Sadece wifi bağlantısında mı geçerli ? Hangi sitelere ?

Modem kaynaklı zararlı olabilir. Notebook'ta güvenlik yazılımı varsa bu yönlendirmeyi engelleyebilir fakat telefonlarda bu durum geçerli değildir. Öyle ise modemi fabrika ayarlarına alın varsa firmware güncelleştirmesini gerçekleştirin.

Evet sadece modem üzerinden gerçekleştirdigim baglantıda geçerli.

Yani telefonda wifi yi kesip hücresel ile baglandıgım vakit yönlendirme olmaksızın sitelere net bi şekilde girebiliyorum.

Superonline ye geçiş yapmıştım haliyle modemi de degiştirdiler. Ondan sonra oldu zaten bu olay. Firmware güncelleştirme nasıl yapacagım bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada girdigim siteler normal mynettir haberturk vs dir. 2 siteden birine girerken browser da farklı farklı sayfa adresleri yazıo tradexcate gibi yenilenio sürekli sonra beyaz sayfada kalıyor
Teşekkürler

İyi Günler.. Modemi resetledim değişen birşey olmadı. Laptoplar sıkıntısız baglanabiliyor. Lakin ipad ve telefonlar ile wi-fi üzerinden internet aldığım vakit , 2 siteden 1 ine girerken farklı sitelere yönlendiriliyorum. mynet e girerken mesela yukarıda browser da offerjuice.me , tradeexcatebilmemne.com gibi sitelerin ismi sürekli degişerek yazıor sonra beyaz sayfada kalıyor. Yardım için teşekkürler...
Ve yine söylemek isterim, telefonlarda hücresel veri üzerinden internete baglandıgımda hiçbir yönlendirme sorunu yaşamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…