iPad vs Samsung

Oxytcn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba öğrenciyim en az 5-6 sene kullanabileceğim tablet arıyorum. Tab S9+ ile iPad Air arasında kaldım. IOS'a da One UI'a da hakimin fakat Samsung tabletten çekincem uzun ömürlü olup olmama durumu. Yardımcı olursanız sevinirim.

iPad hakkinda çok da bir şey bilmem tek bildigim çocuklugumdan beri Samsung'un tabletleri ile buyudum. Hem uzun omurlu hem de bataryalari cok uzun sure dayaniyor zamaninda Tab 4 kullanmistim eski tablet olmasina ragmen kaliteliydi bence Samsung'da yine is gorur.

Kalem kullanacaksan kesinlikle iPad al.

2016 senesinde çıkan Tab A6'yı hala kullanıyorum. Ömür açısından sıkıntınız olmasın. İstediğinizi alabilirsiniz.

Elimde 3 tane tablet var biri Samsung Tab 4 biri Samsung tab 3 diğeri de normal iPad 5. nesil. Samsung'lar çöp olalı yıllar oldu. Kaç kere şarj yuvaları değişti. YouTube bile çalışmıyor. iPad ise hala aktif ve çatır çatır çalışıyor.

Ben de tablet arayışındayım Tab 9 modelleri güzel fakat birkaç yıl sonrası için hiç güven vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…