iPad yerine Samsung alınır mı?

Eğer düşük -orta halli bir cihazını alırsan evet, ama s10 serisi seni uzun bir süre götürür hocam. Yani ekosistem olarak Samsung'a alışkınsın cihazlarını az çok tanıyorsun bence bildiğin yoldan devam et Samsung s10+ al derim. Apple konusunda ise, Apple alman için bana göre bütçenin 35-40 bine kadar arttırman lazım, çünkü bu bütçedeki Apple'lar bir hayli altında kalıyor Samsung'un, tek artısı işlemci oluyor(Air 11" e göre.) ancak işlemci için birsürü özellikten mahrum kalacaksın ve fark da ufak bir fark. Yani Samsung'un işlemcisi de üzmez seni, ben olsam s10+ alırdım.

Son düzenleme:

Dediklerinizin yarısına katılıyorum bence de Samsung almalı ama IPad'ler hakkında dediklerinize katılmıyorum.

Dediklerinizin yarısına katılıyorum bence de Samsung almalı ama IPad'ler hakkında dediklerinize katılmıyorum.
Yani arkadaşın 28k bütçesi var, bu bütçeye alabileceği Apple air 5 veya mini serisi veya air 2024 oluyor, o da Samsung'un özelliklerinin altında kalıyor. Güzel özellikte de bir Apple alması için 40k veya üstüne çıkması gerekiyor. İşlemci konusunda da apple air 11" i kastetmiştim en iyi işlemcili o çünkü bu bütçede.

Televizyona yansıtır bişey izlerim diyorsan Samsung al. Tvlerinde özel program var direkt yansıtmak için. Bir de bendeki A9+ ki lanet olsun, donuyor ara sıra. Hatta kendi kendine en soldaki haberler kısmı bile çökebiliyor. Samsung alıcam dersen güçlü son çıkanlardan (maalesef pahalı ama ucuz Samsung alınmaz abicimmm) alabilirsin. Bana kalsa PUBG oynamadığım için Hz ile de derdim olmayacak. Hazır yüksek bütçeye çıkmışken de İOS bakarım, kendime yakıştıramam bir Androide o kadar para vermeyi. Büyük ihtimal İPad 10 alır geçerim ekran boyutundan dolayı.

Arkadaşın 28k bütçesi var S10+ zaten 28k Air 6 22K civarında yanına pencil Pro alırsanız anca 28k ediyor.
Ekran konusunda s serisi iPad serisinden çok daha iyi fakat iPad Air 6'nın ekranı yabana atılacak bir ekran değil işlemci konusunda da buyrun link güzel özellikten kastınız ne anlamadım ama Air 6 ya kötü diyebileceğiniz tek özelliği 60Hz ekranı olmasıdır.

Fanboy gibi anlaşılmasın bende arkadaşa Samsung tarafından bir tablet tavsiye ediyorum.

İşlemci konusunu ben anlatamadım sanırım, neyse önemli değil. Yani dedikleriniz doğru. Ben de samsung tarafından yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…