K KayraÇ07 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Arkadaşlar merhaba tableti hiçbir şekilde açamıyorum. Bu işaretin ne olduğunu bileniniz var mı ya da daha önce başına gelen? Dosya Ekleri a74b2bfb-db9a-4e19-baf4-f272f065c790.jpeg 57,1 KB · Görüntüleme: 321
Arkadaşlar merhaba tableti hiçbir şekilde açamıyorum. Bu işaretin ne olduğunu bileniniz var mı ya da daha önce başına gelen?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 30 Mart 2024 #2 Kurtarma moduna geçirmek için kablo takmanızı istiyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.879 Makaleler 15 Çözümler 457 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Mart 2024 #3 Bilgisayara iTunes yükleyip tableti bağlamanız gerek. Restore your iPhone, iPad, or iPod to factory settings - Apple Support A factory restore erases the information and settings on your iPhone, iPad, or iPod and installs the latest version of iOS, iPadOS, or iPod software. support.apple.com
Bilgisayara iTunes yükleyip tableti bağlamanız gerek. Restore your iPhone, iPad, or iPod to factory settings - Apple Support A factory restore erases the information and settings on your iPhone, iPad, or iPod and installs the latest version of iOS, iPadOS, or iPod software. support.apple.com
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 30 Mart 2024 #4 Bilgisayara bağlayıp iTunes'u açmanı istiyor. Dfu moda girmiş.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 KayraÇ07 dedi: Arkadaşlar merhaba tableti hiçbir şekilde açamıyorum. Bu işaretin ne olduğunu bileniniz var mı ya da daha önce başına gelen? Genişletmek için tıkla... Açma tuşuna basılı tutun düzelir.
KayraÇ07 dedi: Arkadaşlar merhaba tableti hiçbir şekilde açamıyorum. Bu işaretin ne olduğunu bileniniz var mı ya da daha önce başına gelen? Genişletmek için tıkla... Açma tuşuna basılı tutun düzelir.