IPad'de çok fazla klavye sesi geliyor

Huxly

Hectopat
iPad 9.nesil kullanıyorum. Şu ana kadar başka bir problem çıkmadı ve iPad aldığım için çok mutluyum. Ancak bir sorun ortaya çıktı. Klavye kullanırken çıkan sesi biliyorsunuzdur. Mesela bir film veya video izlerken, arka planda oynatmaya aldığımda ve aynı anda yazı yazdığımda o klavye tuş sesi, film veya video kadar çok ses çıkartıyor ve videonun sesini kesiyor veya durduruyor.

Sadece film veya video izlerken değil, normal yazı yazarken bile anlık ses yükseliyor. Sizce bunu nasıl çözebilirim? Garantiye göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses ve dokunuş bölümünden zil sesi yüksekliğini değiştirerek sesini kısabilirsin veya yine aynı bölümde klavye tıklamalarını kapatabilirsin.

Ses ve dokunuş bölümünden zil sesi yüksekliğini değiştirerek sesini kısabilirsin veya yine aynı bölümde klavye tıklamalarını kapatabilirsin.

Zil sesi değişikliği ile ilgili bir seçenek bulamadım sadece kapatmak için bir kısım var. Ayrıca sizce yaşadığım durum garantilik değil mi? Bu durum normal mi?

Zil sesi değişikliği ile ilgili bir seçenek bulamadım sadece kapatmak için bir kısım var. Ayrıca sizce yaşadığım durum garantilik değil mi? Bu durum normal mi?
Benim anladığım durum şu, siz klavye tıklama sesinin fazla olduğundan şikayet ediyorsunuz. Değil mi?

Benim anladığım durum şu, siz klavye tıklama sesinin fazla olduğundan şikayet ediyorsunuz. Değil mi?

Kendimi anlatamamışım hocam kusura bakmayın. Ses seviye kendine göre değişiyor ve yükseliyor. Ayrıca bu değişimden dolayı videolarım donuyor veya duruyor.

Mesela Twitch canlı yayınında chate bir cümle yazıyorum, bir anda klavye sesi, yayını durudurup çok yüksek seviyede tıklama sesi çıkartıyor.

Bu durum isteğim dışı gerçekleşiyor ve arada oluyor.

Apple destek ile irtibat kurmanız daha faydalı olacaktır.

Telefon numarası: 0216 282 16 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…