C C4n0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Cihazım iPad 9 USB çevirici ile kablosuz klavye kullanabilir miyim? Yoksa Bluetooth klavye mi alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2024
Cihazım iPad 9 USB çevirici ile kablosuz klavye kullanabilir miyim? Yoksa Bluetooth klavye mi alayım?
Çözüm Lüfer 6 Şubat 2024 C4n0 dedi: Cihazım iPad 9 USB çevirici ile kablosuz klavye kullanabilir miyim? Yoksa Bluetooth klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... 2.4G destekleyen bir klavye alabilirsin.
C4n0 dedi: Cihazım iPad 9 USB çevirici ile kablosuz klavye kullanabilir miyim? Yoksa Bluetooth klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... 2.4G destekleyen bir klavye alabilirsin.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 6 Şubat 2024 #2 C4n0 dedi: Cihazım iPad 9 USB çevirici ile kablosuz klavye kullanabilir miyim? Yoksa Bluetooth klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... 2.4G destekleyen bir klavye alabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
C4n0 dedi: Cihazım iPad 9 USB çevirici ile kablosuz klavye kullanabilir miyim? Yoksa Bluetooth klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... 2.4G destekleyen bir klavye alabilirsin.
KS KS C C4n0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 Lüfer dedi: 2.4G destekleyen bir klavye alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.334 Çözümler 2 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 6 Şubat 2024 #4 Air 3 te Logitech K400r kullanmıştım. Lightning to USB çevirici ile yapmıştım. Aynı USB çevirici ile de bellek bağlamıştım. Artı 0 Eksi
Air 3 te Logitech K400r kullanmıştım. Lightning to USB çevirici ile yapmıştım. Aynı USB çevirici ile de bellek bağlamıştım.
KS KS C C4n0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 gemiciadam dedi: Air 3'te Logitech K400r kullanmıştım. Lightning to USB çevirici ile yapmıştım. Aynı USB çevirici ile de bellek bağlamıştım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
gemiciadam dedi: Air 3'te Logitech K400r kullanmıştım. Lightning to USB çevirici ile yapmıştım. Aynı USB çevirici ile de bellek bağlamıştım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.