Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 27 Şubat 2025 #1 Eskiden kullanabiliyordum ama tablet 1-2 ay bende olmadı ve elime aldığımda Gamecenter'ı açamıyordum ve Apple hesabıma tıklayamıyordum. Ve açmak için Gamecenter'a tıklayınca böyle bir uyarı alıyorum. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
Eskiden kullanabiliyordum ama tablet 1-2 ay bende olmadı ve elime aldığımda Gamecenter'ı açamıyordum ve Apple hesabıma tıklayamıyordum. Ve açmak için Gamecenter'a tıklayınca böyle bir uyarı alıyorum. Çözümü var mıdır?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.460 Çözümler 23 Yer Tottenham 27 Şubat 2025 #2 Apple hesabınız bir aile hesabına mı bağlı ?
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 27 Şubat 2025 #3 erenspurs dedi: Apple hesabınız bir aile hesabına mı bağlı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bakmam lazım nasıl anlayabilirim bunu? Ve şimdi fark ettim ayarlar kısmında iCloud kısmına da tıklanmıyor.
erenspurs dedi: Apple hesabınız bir aile hesabına mı bağlı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bakmam lazım nasıl anlayabilirim bunu? Ve şimdi fark ettim ayarlar kısmında iCloud kısmına da tıklanmıyor.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.460 Çözümler 23 Yer Tottenham 27 Şubat 2025 #4 Daniellvl dedi: Bilemiyorum bakmam lazım nasıl anlayabilirim bunu? Ve şimdi fark ettim ayarlar kısmında iCloud kısmına da tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... iCloud kısmına tıklanmama hakkında bir bilgim yok hocam.
Daniellvl dedi: Bilemiyorum bakmam lazım nasıl anlayabilirim bunu? Ve şimdi fark ettim ayarlar kısmında iCloud kısmına da tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... iCloud kısmına tıklanmama hakkında bir bilgim yok hocam.