R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 1 Kasım 2023 #1 IPad'e klavye ile mouse bağladım. Oyunu 5 dakika oynadıkta sonra ekrana fare imleci geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
IPad'e klavye ile mouse bağladım. Oyunu 5 dakika oynadıkta sonra ekrana fare imleci geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 1 Kasım 2023 #2 RivalsX dedi: IPad'e klavye ile mouse bağladım. Oyunu 5 dakika oynadıkta sonra ekrana fare imleci geliyor. Eki Görüntüle 1998928 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İmleçle oynanan oyundur hocam?
RivalsX dedi: IPad'e klavye ile mouse bağladım. Oyunu 5 dakika oynadıkta sonra ekrana fare imleci geliyor. Eki Görüntüle 1998928 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İmleçle oynanan oyundur hocam?
Akilli_Tahta Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 RivalsX dedi: IPad'e klavye ile mouse bağladım. Oyunu 5 dakika oynadıkta sonra ekrana fare imleci geliyor. Eki Görüntüle 1998928 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kontrollerden kumanda kontrollerini kapat.
RivalsX dedi: IPad'e klavye ile mouse bağladım. Oyunu 5 dakika oynadıkta sonra ekrana fare imleci geliyor. Eki Görüntüle 1998928 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kontrollerden kumanda kontrollerini kapat.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 1 Kasım 2023 #4 erkekavcisii dedi: İmleçle oynanan oyundur hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunda ekrana fare imleci geliyor ve fareyi hareket ettirince oda ediyor. Akilli_Tahta dedi: Kontrollerden kumanda kontrollerini kapat. Genişletmek için tıkla... Kumanda kontrolleri tam olarak nerede? Son düzenleme: 1 Kasım 2023
erkekavcisii dedi: İmleçle oynanan oyundur hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunda ekrana fare imleci geliyor ve fareyi hareket ettirince oda ediyor. Akilli_Tahta dedi: Kontrollerden kumanda kontrollerini kapat. Genişletmek için tıkla... Kumanda kontrolleri tam olarak nerede?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.115 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #5 RivalsX dedi: Oyunda ekrana fare imleci geliyor ve fareyi hareket ettirince oda ediyor. Kumanda kontrolleri tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Dokunma bölümünde.
RivalsX dedi: Oyunda ekrana fare imleci geliyor ve fareyi hareket ettirince oda ediyor. Kumanda kontrolleri tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Dokunma bölümünde.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 1 Kasım 2023 #6 Akilli_Tahta dedi: Kontrollerden kumanda kontrollerini kapat. Genişletmek için tıkla... KorkmuşHamster dedi: Dokunma bölümünde. Genişletmek için tıkla... Kumanda kontrolleri zaten kapalıymış.
Akilli_Tahta dedi: Kontrollerden kumanda kontrollerini kapat. Genişletmek için tıkla... KorkmuşHamster dedi: Dokunma bölümünde. Genişletmek için tıkla... Kumanda kontrolleri zaten kapalıymış.
K kakkya Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #7 Hocam bulabildin mi çözümünü?