R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Aralık 2021 #1 IPad'e klavye ve fare taktım. Fare sorunsuz çalışıyor fakat klavye çalışmıyor ancak chate yazı yazabiliyorum. Hareket edemiyorum. Çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
IPad'e klavye ve fare taktım. Fare sorunsuz çalışıyor fakat klavye çalışmıyor ancak chate yazı yazabiliyorum. Hareket edemiyorum. Çözümü var mı?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 25 Aralık 2021 #2 Birçok bluetooth klavye oyunlarla uyumlu değil. En azından bende de böyleydi. USB-C portunu USB-A’ya çevirip kabloluyla bağlanmak gerekiyor sanırım. Artı 0 Eksi
Birçok bluetooth klavye oyunlarla uyumlu değil. En azından bende de böyleydi. USB-C portunu USB-A’ya çevirip kabloluyla bağlanmak gerekiyor sanırım.
KS KS R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Aralık 2021 #3 rofl dedi: Birçok Bluetooth klavye oyunlarla uyumlu değil. En azından bende de böyleydi. USB-C portunu USB-a'ya çevirip kabloluyla bağlanmak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Kablolu klavye benimki. rofl dedi: Birçok bluetooth klavye oyunlarla uyumlu değil. En azından bende de böyleydi. USB-C portunu USB-A’ya çevirip kabloluyla bağlanmak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok mu? Son düzenleme: 25 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
rofl dedi: Birçok Bluetooth klavye oyunlarla uyumlu değil. En azından bende de böyleydi. USB-C portunu USB-a'ya çevirip kabloluyla bağlanmak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Kablolu klavye benimki. rofl dedi: Birçok bluetooth klavye oyunlarla uyumlu değil. En azından bende de böyleydi. USB-C portunu USB-A’ya çevirip kabloluyla bağlanmak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok mu?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 25 Aralık 2021 #4 @RivalsX Maalesef Minecraft topluluğu da bu konudan pek şikâyetçi ama oyuncuların isteklerini dikkate almıyorlar gibi gözüküyorlar. Artı 0 Eksi
@RivalsX Maalesef Minecraft topluluğu da bu konudan pek şikâyetçi ama oyuncuların isteklerini dikkate almıyorlar gibi gözüküyorlar.
KS KS R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Aralık 2021 #5 RivalsX dedi: Kablolu klavye benimki. Çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Neyse anahtarla denetim yaparak sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Kablolu klavye benimki. Çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Neyse anahtarla denetim yaparak sorunu çözdüm.