iPad'de ofis programları ücretli mi?

Marshmello

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Apple ekosistemi hakkında pek bilgim yok. IPad'de Microsoft ofis programları ücretsiz olarak çalışıyor mu? Mesela Android'de ücretsiz şekilde yeni dosya oluşturup sunum yapabiliyorsunuz, ayrıyeten isterseniz Premium planı var. IPad'de de böyle mi? Eğer bu şekilde minimum kullanımı da ücretli ise Apple'ın kendi ofis programları yeterli olur mu?

İşyerim hariç hayatta Microsoft Office programları kullanmam. Libre Office kullanıyorum kişisel bilgisayarımda. Dediğiniz gibi iPad'de Apple'ın kendi ofis uygulamaları yüklü geliyor. Onları kullanabilirsiniz.

İşyerim hariç hayatta Microsoft Office programları kullanmam. Libre Office kullanıyorum kişisel bilgisayarımda. Dediğiniz gibi iPad'de Apple'ın kendi ofis uygulamaları yüklü geliyor. Onları kullanabilirsiniz.
Detaylı bilgi verir misin? Nasıl, kullanışlı mı bu program?

Detaylı bilgi verir misin? Nasıl, kullanışlı mı bu program?
Temel ihtiyaçları karşılıyor. Pages bildiğiniz Word.
Numbers karşılığı ise Excel. Keynote ise tahmin edeceğiniz üzere Powerpoint. iPad üzerinde bu uygulamalar yüklü gelir ve anında çalışmaya başlayabilirsiniz. Microsoft programları bildiğiniz üzere ücretli. Ben iPad 9 kullanırken bu uygulamalar benim işimi görmüştü. Ama ben basit şekilde kullandım. Kapsamlı olarak nasıl? İşinizi görür mü? Ona siz kullanıp karar vereceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı