Leoyle13 Femtopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:31 #1 Merhaba, IPad'den metin oynamak istiyorum. Klavye ve fare aldım ve IPad'de bağladım ama klavyede W'ye basınca mesela 1 kere basıyor ve ilerlemiyor. Basılı tutma ayarını nasıl yaparım? Dosya Ekleri 1764149363096.png 1 MB · Görüntüleme: 10
Merhaba, IPad'den metin oynamak istiyorum. Klavye ve fare aldım ve IPad'de bağladım ama klavyede W'ye basınca mesela 1 kere basıyor ve ilerlemiyor. Basılı tutma ayarını nasıl yaparım?
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 761 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek Bugün 12:42 #2 Hangi uygulama ile uzak masaüstü bağlantısı yaptıysanız tam yetki vermeyi deneyin.
Leoyle13 Femtopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:33 #3 Kullandığım uygulamadan kaynaklı değil Google'dan basılı tutmaya çalışıncıda olmuyor oldvillaGGer dedi: Hangi uygulama ile uzak masaüstü bağlantısı yaptıysanız tam yetki vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla...
Kullandığım uygulamadan kaynaklı değil Google'dan basılı tutmaya çalışıncıda olmuyor oldvillaGGer dedi: Hangi uygulama ile uzak masaüstü bağlantısı yaptıysanız tam yetki vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla...