İ İbrahim kazgan Centipat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar merhaba IPad'da PUBG'ye Facebook ile giriş yapamıyorum başarısız giriş diyor çözümü yok mu?
Arkadaşlar merhaba IPad'da PUBG'ye Facebook ile giriş yapamıyorum başarısız giriş diyor çözümü yok mu?
EnesCelenK Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Facebook uygulaması yüklü ise veriyi sıfırla bir de öyle dene.
İ İbrahim kazgan Centipat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 EnesCelenK dedi: Facebook uygulaması yüklü ise veriyi sıfırla bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Facebook yüklü değildi şimdiye kadar giriyordum bugün böyle oldu başarısz diyor.
EnesCelenK dedi: Facebook uygulaması yüklü ise veriyi sıfırla bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Facebook yüklü değildi şimdiye kadar giriyordum bugün böyle oldu başarısz diyor.
EnesCelenK Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 İbrahim kazgan dedi: Facebook yüklü değildi şimdiye kadar giriyordum bugün böyle oldu başarısz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Facebook uygulaması yükleyip deneyin isterseniz.
İbrahim kazgan dedi: Facebook yüklü değildi şimdiye kadar giriyordum bugün böyle oldu başarısz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Facebook uygulaması yükleyip deneyin isterseniz.
İ İbrahim kazgan Centipat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #5 EnesCelenK dedi: Hocam Facebook uygulaması yükleyip deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı, Safari'ye atıyor bilgileri giriyorum yine ayni telefonda denedim giriyor hesaba.
EnesCelenK dedi: Hocam Facebook uygulaması yükleyip deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı, Safari'ye atıyor bilgileri giriyorum yine ayni telefonda denedim giriyor hesaba.
kaphtans Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #6 2 yıl sonra konuyu hortlattığım için özür diliyorum… aynı sorunu şu an iphone’umda yaşıyorum, direkt olarak facebookta olduğu için pubg dahil çoğu oyum hesabıma ulaşamıyorum. Nasıl çözdünüz?
2 yıl sonra konuyu hortlattığım için özür diliyorum… aynı sorunu şu an iphone’umda yaşıyorum, direkt olarak facebookta olduğu için pubg dahil çoğu oyum hesabıma ulaşamıyorum. Nasıl çözdünüz?