Leoyle13 Femtopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:42 #1 Merhaba, IPad'de Metin2 indirdim ama oyun içi kontrol edemiyorum, bunun bir çözümü var mıdır? IPad'den Metin2 oynamak mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:51
Merhaba, IPad'de Metin2 indirdim ama oyun içi kontrol edemiyorum, bunun bir çözümü var mıdır? IPad'den Metin2 oynamak mümkün müdür?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.222 Çözümler 10 Dün 14:59 #2 Leoyle13 dedi: Merhaba, IPad'de Metin2 indirdim ama oyun içi kontrol edemiyorum, bunun bir çözümü var mıdır? IPad'den Metin2 oynamak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... iPad de Metin2'nin iki sürümü var mobil olarak. Royale2 ve Mobile2 global bunları oynayabilirsin ancak.
Leoyle13 dedi: Merhaba, IPad'de Metin2 indirdim ama oyun içi kontrol edemiyorum, bunun bir çözümü var mıdır? IPad'den Metin2 oynamak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... iPad de Metin2'nin iki sürümü var mobil olarak. Royale2 ve Mobile2 global bunları oynayabilirsin ancak.