4 474640 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 287 Çözümler 1 12 Ekim 2021 #1 Selam, iPad Pro'ya jailbreak yapmak istiyorum. islerim daha kolaylasiyor (dijital is yapiyorum). iPadOS 14.8 surumu. Jailbreak yapabilir miyim? Evetse nasil yaparim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2021
Selam, iPad Pro'ya jailbreak yapmak istiyorum. islerim daha kolaylasiyor (dijital is yapiyorum). iPadOS 14.8 surumu. Jailbreak yapabilir miyim? Evetse nasil yaparim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #2 474640 dedi: Selam, iPad Pro'ya Jailbreak yapmak istiyorum. İslerim daha kolaylasiyor (dijital is yapiyorum). iPadOS 14.8 surumu. Jailbreak yapabilir miyim? Evetse nasıl yaparim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin gidip video izleyebilirsin YouTube'dan buradan yazarak anlatmak kolay olmaz.
474640 dedi: Selam, iPad Pro'ya Jailbreak yapmak istiyorum. İslerim daha kolaylasiyor (dijital is yapiyorum). iPadOS 14.8 surumu. Jailbreak yapabilir miyim? Evetse nasıl yaparim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin gidip video izleyebilirsin YouTube'dan buradan yazarak anlatmak kolay olmaz.
4 474640 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 287 Çözümler 1 12 Ekim 2021 #3 TimoLoX dedi: Yapabilirsin gidip video izleyebilirsin YouTube'dan buradan yazarak anlatmak kolay olmaz. Genişletmek için tıkla... Video bulamadim, link atma sansin var mi?
TimoLoX dedi: Yapabilirsin gidip video izleyebilirsin YouTube'dan buradan yazarak anlatmak kolay olmaz. Genişletmek için tıkla... Video bulamadim, link atma sansin var mi?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 474640 dedi: Video bulamadim, link atma sansin var mi? Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 474640 dedi: Video bulamadim, link atma sansin var mi? Genişletmek için tıkla...
4 474640 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 287 Çözümler 1 12 Ekim 2021 #5 TimoLoX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... iOS ve iPad için aynisi mi gecerli? Bu konuda cahilim biraz, kusura bakmayin.
TimoLoX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... iOS ve iPad için aynisi mi gecerli? Bu konuda cahilim biraz, kusura bakmayin.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #6 474640 dedi: iOS ve iPad için aynisi mi gecerli? Bu konuda cahilim biraz, kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Yok canım estağfurullah evet iPad de IPhone'da aynı iOS sürümü önemli olan.
474640 dedi: iOS ve iPad için aynisi mi gecerli? Bu konuda cahilim biraz, kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Yok canım estağfurullah evet iPad de IPhone'da aynı iOS sürümü önemli olan.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 12 Ekim 2021 #7 Hangi iPad Pro'ya sahipsiniz?