iPad'i değiştirirler mi yoksa onarırlar mı?

Makaleler
2
Bildiğiniz üzere IPad'in kendi kendine kapanması ile ilgili bir konu açmıştım, konudan sonra korktuğum başıma geldi ve iPad bozuldu.

Tablet açıkken aniden kapanıyor ve Apple logosunda takılı kalıyor. Home ve açma tuşuna aynı andağa bastığım zaman açılıyor fakat sonra tekrar aynısı oluyor.

Destek fiziksel bir hasar olduğunu ve garanti kapsamına değerlendirileceğini söyledi, zorlu Center'a gideceğim ve aklımda bir soru var; iPad'i onarırlar mı yoksa yenisini mi verirler?
@Beyaz Tavşan ve @Evil Belief, sizde benzer durumlar yaşadınız mı?

Aynen Beyaz Tavşan'ın dediği gibi eskiden hiç ikiletmeden buyrun yenisi diye uzatıyorlardı. Benim başıma gelmedi ama çevremden duyduğum kadarıyla artık çözemeyecekleri kadar büyük bir sorunsa yenisini veriyorlar. Her türlü lehinize sonuç alırsınız yani inşallah, endişeniz olmasın (y) Umarım değişim verirler tabii ki.

Aynen Beyaz Tavşan'ın dediği gibi eskiden hiç ikiletmeden buyrun yenisi diye uzatıyorlardı. Benim başıma gelmedi ama çevremden duyduğum kadarıyla artık çözemeyecekleri kadar büyük bir sorunsa yenisini veriyorlar. Her türlü lehinize sonuç alırsınız yani inşallah, endişeniz olmasın (y) Umarım değişim verirler tabii ki.
Hocam belki inanmayacaksanız ama üç kere geldi başıma 6S'im vardı hoparlörü bozuldu İzmir de gittim verdim sıfırı ile değiştirdiler. Daha sonra iPhone 7 kullanıyordum telefon ara sıra kendi kendine kapanıyordu gittim verdim, sıfırını verdiler.

Son olarak iPhone 8 telefonumu da sıfırı ile değiştirmiştim. Birkaç sene önce iPhonelar da tarihi değiştirince telefon bozuluyor, açılmıyordu sistemsel bir sorundu denedim bende harbiden de telefon açılmadı götürdüm tekrar yenisini vermişlerdi.

Değiştiriyorlar mı emin değilim ama ben 2 yıl önce falan iPad ile sorun yaşadım. Götürdüm biraz baktılar sonra direkt adam tamir etmeye uğraşmadan elimize yeni bir iPad verdi. Şu an olay nasıl işliyor bilmem.

Sizden kaynaklı bir sorun ise ek tamir ücreti isteyebilirler, kendinden kaynaklı bir hataysa tamir edilemezse yenisini verebilirler, ya da iade edilebilir sanırım.

Eskiden telefon ve tabletlerde ufak bir sorun olduğu zaman Apple direkt yenisi ile değişiyordu artık büyük bir sorun yok ise yenisi ile değiştirmiyorlar, onarıyorlar.
Hocam aynı çapta değil fakat yakın zamanda air pods ile ilgili bir mikrofon sorunu yaşamıştık onarımla uğraşmadan değiştirmişlerdi ama onarsalar bile işlem sizin lehinize sonuçlanır muhtemelen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı