Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 29 Aralık 2021 #1 IPad'i nasıl ikinci monitör yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2021
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Aralık 2021 #2 TwomonUSB'ye bakabilirsin. TwomonUSB|Easy&Light 쉽고 빠른 듀얼모니터 Twomon USB, USB로 쉽게 연결하여 안정적인 듀얼모니터로 사용할 수 있습니다. www.easynlight.com
TwomonUSB'ye bakabilirsin. TwomonUSB|Easy&Light 쉽고 빠른 듀얼모니터 Twomon USB, USB로 쉽게 연결하여 안정적인 듀얼모니터로 사용할 수 있습니다. www.easynlight.com
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 29 Aralık 2021 #3 Berkay Davas dedi: TwomonUSB'ye bakabilirsin. TwomonUSB|Easy&Light 쉽고 빠른 듀얼모니터 Twomon USB, USB로 쉽게 연결하여 안정적인 듀얼모니터로 사용할 수 있습니다. www.easynlight.com Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam teşekkürler
Berkay Davas dedi: TwomonUSB'ye bakabilirsin. TwomonUSB|Easy&Light 쉽고 빠른 듀얼모니터 Twomon USB, USB로 쉽게 연결하여 안정적인 듀얼모니터로 사용할 수 있습니다. www.easynlight.com Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam teşekkürler
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #4 Sidecar özelliği var. Destekliyorsa o özellik ile kullanabilirsin. Sidecar özelliğini destekleyen IPad'ler: iPad mini (5.nesil ve daha yenisi) iPad (6.nesil ve daha yenisi. iPad Air (3.nesil ve daha yenisi) iPad Pro (tüm modeller) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sidecar özelliği var. Destekliyorsa o özellik ile kullanabilirsin. Sidecar özelliğini destekleyen IPad'ler: iPad mini (5.nesil ve daha yenisi) iPad (6.nesil ve daha yenisi. iPad Air (3.nesil ve daha yenisi) iPad Pro (tüm modeller) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 29 Aralık 2021 #5 Emin Faruk dedi: Sidecar özelliği var. Destekliyorsa o özellik ile kullanabilirsin. Sidecar özelliğini destekleyen IPad'ler: iPad mini (5.nesil ve daha yenisi) iPad (6.nesil ve daha yenisi. iPad Air (3.nesil ve daha yenisi) iPad Pro (tüm modeller) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanmaktayım belirtmeyi unutmuşum.
Emin Faruk dedi: Sidecar özelliği var. Destekliyorsa o özellik ile kullanabilirsin. Sidecar özelliğini destekleyen IPad'ler: iPad mini (5.nesil ve daha yenisi) iPad (6.nesil ve daha yenisi. iPad Air (3.nesil ve daha yenisi) iPad Pro (tüm modeller) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanmaktayım belirtmeyi unutmuşum.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #6 Kerm_e dedi: Windows 10 kullanmaktayım belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Windows işletim sisteminde de çeşitli yöntemler ile bu özellik kullanılabilir diye biliyorum. Bir bakın bence.
Kerm_e dedi: Windows 10 kullanmaktayım belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Windows işletim sisteminde de çeşitli yöntemler ile bu özellik kullanılabilir diye biliyorum. Bir bakın bence.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 29 Aralık 2021 #7 Emin Faruk dedi: Windows işletim sisteminde de çeşitli yöntemler ile bu özellik kullanılabilir diye biliyorum. Bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Spacedesk ve splashtop uygulamalarını kullanacağım sanırım.
Emin Faruk dedi: Windows işletim sisteminde de çeşitli yöntemler ile bu özellik kullanılabilir diye biliyorum. Bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Spacedesk ve splashtop uygulamalarını kullanacağım sanırım.
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 7 12 Şubat 2025 #8 Kerm_e dedi: Spacedesk ve splashtop uygulamalarını kullanacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum. Deneyimleriniz nelerdir? Şarj durumu nasıldı?
Kerm_e dedi: Spacedesk ve splashtop uygulamalarını kullanacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum. Deneyimleriniz nelerdir? Şarj durumu nasıldı?
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 16 Şubat 2025 #9 dustin poirier dedi: Hocam hortlatıyorum. Deneyimleriniz nelerdir? Şarj durumu nasıldı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası tabletim baya eskiydi o yüzden şarjdan çıkarmıyordum. Görüntü ise kasma, donma olarak gayet iyiydi.
dustin poirier dedi: Hocam hortlatıyorum. Deneyimleriniz nelerdir? Şarj durumu nasıldı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası tabletim baya eskiydi o yüzden şarjdan çıkarmıyordum. Görüntü ise kasma, donma olarak gayet iyiydi.