Çözüldü IPad'in Ekranı Yanar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NeverMinds

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sürekli film dizi falan izliyorum. iPad ekranı 4:3 bir ekran olduğu için ekranın üstünde ve altında siyah bölgeler kalıyor. Bunlar yüzünden AMOLED ekranlardaki gibi yanma olur mu?

Ekran AMOLED değil AMOLED yanığı gibi bir şey oluşma durumu yok. İmage retention oluyor yanık gibi ama geçici bir şey o AMOLED yanığının aksine.

Ekran AMOLED değil AMOLED yanığı gibi bir şey oluşma durumu yok. İmage retention oluyor yanık gibi ama geçici bir şey o AMOLED yanığının aksine.

Geçtiğinde arkasında bir iz bırakmıyor değil mi bu sorun?

Eski model. Yanmaz. Geçici olarak iz kalır ancak ama bu zamana kadar yaşamadıysanız pek sorun yok. O da yani genelde ısınınca izi kalır, siz de dizi izlerken fazla ısınmayacağı için yine sorun yok.

Daha yeni aldım. O yüzden soruyorum zaten. Bir de belirtmeyi mi unutmuşum yoksa editör mü değiştirmiş bilmiyorum. iPad Pro 12.9 6. Nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni aldım. O yüzden soruyorum zaten. Bir de belirtmeyi mi unutmuşum yoksa editör mü değiştirmiş bilmiyorum. iPad Pro 12.9 6. Nesil.

Belirtmemişsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…