iPadOS 14 ve iOS 14 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPadOS 14 ve iOS 14 çıkış tarihi

Time Files etkinliğinde yeni ürünlerini lanse eden Apple, aynı zamanda iPadOS 14 ve iOS 14’ün çıkış tarihini de açıkladı. Apple Time Files etkinliği geride kaldı. Apple Park’ta düzenlenen etkinlikte yeni nesil ürünlerini duyuran Apple, aynı zamanda iPadOS 14 ve iOS 14 çıkış tarihi için de resmi açıklamada bulundu. Bu kısımda her iki sürümünde çıkış tarihini […]

Devamı: iPadOS 14 ve iOS 14 Çıkış Tarihi Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

GM sürümünü yüklüyorum. Beta profile sahip olanlar tam sürümü bir gün önceden elde edebiliyor.

Bakalım nasıl olacak ama 13.7’den iyi olacağına adım gibi eminim.

GM sürümü ne oluyor hocam?
Beta profiline sahip olanların tam sürümü bir gün önceden alması. Dayanamadım kurdum.

Özetle iOS 14 harika olmuş. Ben widget kullanmıyorum ama en sevdiğim özellikler selfie yansıtma modu ve arkaya dokunma, artık sirinin ekranı kaplamaması. Ekranı kaplamıyor diye bildiğin kullanmaya başladım.

Arkaya üç kere dokununca ssessiz moda almayı, iki kere dokununca ekran resmi almaya ayarladım. Harika.

Performansı da daha iyi. Bekleme sürelerinin düştüğünü hissedebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı