iPadOS 26 nasıl?

emtyylc22

Picopat
Daha fazla  
Kullanıma sunulduğundan beri güncelleyip güncellememe konusunda kararsızım. Yeni eklenen özellikler güzel ancak performans artışı var mı yok mu veya pil tüketimi nasıl bilmeden güncellemek istemedi. Deneyimlemiş kişiler bu deneyimlerini paylaşabilir mi?

Performans artışı yok benim tabletimde, varsa da ben hissetmedim. Pil tüketimi biraz hızlı gidiyor diyebilirim iPadOS 18'i hiç deneyimlemedim ama 1.5 saatte notlar uygulaması 27 şarj yiyor. Ön izleme uygulaması benim işime yarıyor ve el yazını otomatik düzeltme özelliği geldi.

Hocam ben şu an 18deyim. Çok fazla not tuttuğum için notları devamlı kullanıyorum ve açıkçası 1.5 saatte %27'den faha fazla kesin gidiyordur.

26 IPhone'larda değil IPad'lerde güzel gözüküyor bu arada, istersen indir dene veya videolarına bak ama geri dönemezsin aklında bulunsun.

26 IPhone'larda değil IPad'lerde güzel gözüküyor bu arada, istersen indir dene veya videolarına bak ama geri dönemezsin aklında bulunsun.

Hocam geri dönmenin yolu vardır programı var diye biliyorum ama garantiyi götürüyor sanırım.

Jailbreak ile yaparsın ama resmi olarak dönemezsin. İmzalar kapandı.

Yükselttikten sonra dönmenin bir mantığı yok eninde sonunda güncelleyeceksin zaten.

Hocam sıkıntı çıkmadığı sürece dönmem zaten. Güncelleme resmi olarak Eylül'de sunuldu ama bana Temmuz'da geldi anlam veremedim sorun çıkar diye güncellemedim ama resmi olarak çıkınca kararsız kaldım.

Beta programındasınız o zaman. Resmi tarihten önce gelemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…