Quby Kilopat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #1 Arkdaşlar ben cmd'ye "ipconfig /flushdns" yazdım. Fakat sonrasında R6'da ping artışı oldu. Bunu nasıl eski haline döndürebilirim? Modem ve bilgisayarı aç-kapa yaptım fakat çözülme olmadı.
Arkdaşlar ben cmd'ye "ipconfig /flushdns" yazdım. Fakat sonrasında R6'da ping artışı oldu. Bunu nasıl eski haline döndürebilirim? Modem ve bilgisayarı aç-kapa yaptım fakat çözülme olmadı.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 21 Şubat 2019 #2 Önbelleği temizleme işlemini yapar. Ekstra bir etkisi yok bunun. Yönergeye göre uygulayın. [Rehber] NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı - Technopat Sosyal Devamı hlainde internet servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.
Önbelleği temizleme işlemini yapar. Ekstra bir etkisi yok bunun. Yönergeye göre uygulayın. [Rehber] NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı - Technopat Sosyal Devamı hlainde internet servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.
Quby Kilopat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #3 Tamamdir yarin tekrar deniyeceğim. Geri dönüş yaparim buraya.