Bende iPhone 11 128 GB var bence gayet yeterli bir cihaz. AMOLED ekranlı bir Samsung'dan geçmiştim öyle aman aman denecek bir fark yaşamadım onun dışında belki fiyatta biraz daha pazarlık yapılabilir garantisi olmayan bir cihaz ve %9 pil kullanımı sonra servis uyarısı verecek, orijinal pil taktırırsanız 1000 küsur ₺ pil ücreti çıkacak vs.
Bende iPhone 11 128 GB var bence gayet yeterli bir cihaz. AMOLED ekranlı bir Samsung'dan geçmiştim öyle aman aman denecek bir fark yaşamadım onun dışında belki fiyatta biraz daha pazarlık yapılabilir garantisi olmayan bir cihaz ve %9 pil kullanımı sonra servis uyarısı verecek, orijinal pil taktırırsanız 1000 küsur ₺ pil ücreti çıkacak vs.
Başlıkta yazdığı üzere temiz 2. el iPhone 11 buldum. Fiyatta 12.000 üzerinden anlaştık. Pil sağlığı %89 ve değişeni yok. Anlayan birisine kontrol ettirdim. 2 yıllık cihaz, bu fiyata almaya değer mi?
10 bin zorlanır gibi. İndirimlerde sıfırı 15 bin civarındaydı. Sonuçta şu anda 1500₺ civarı batarya masrafı var zaten cihazın. 2 yıl da kullanılmış cihaz neticede.