iPhone 11 128 GB almaya değer mi?

Dayex

Hectopat
Telefonun fiyatı 12.300 TL. Şu zamana kadar devamlı 6 yıllık kenarda kalmış alt segment Android telefonlar kullandım. Yani çok sık telefon değiştiremiyorum o yüzden beni uzun süre götürecek telefon almak istiyorum. Çoğunlukla Instagram, WhatsApp gibi sosyal medya kullanıyorum. Ufak tefek Clash Royale, coc gibi oyunlar oynuyorum. Benim için önemli olan beni uzun süre üzmeyecek şekilde götürmesi. Batarya ve hız önemli benim için. Kamerasının iyi olduğunu biliyorum zaten. Daha önce konu açmıştım orada daha çok Samsung S21 serisi hakkında konuşmuştuk. Benim için önemli bir karar olduğu için iPhone 11 hakkında da bilgi edinmek istiyorum. Ayrıca alırsam Spigen'in bu şarj aletini almak mantıklı mı yoksa orijinal Apple şarj aleti mi almalıyım? (link bırakırsanız sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran sizin için problem olmassa alınır bence ikinci el bakabilirsiniz bir yakınım 9500 TL'ye temiz cihaz buldu üstüne airpods ya da apple watch alıp kullanmak daha mantıklı olur.

Stabilite= iPhone 11
Yazılım= iPhone 11
Şarj süresi= Hemen hemen aynı.
Ekran ve tazeleme hızı= Samsung S21
Garanti= iPhone 11
Uzun ömürlülük= iPhone 11
Ana kamera= iPhone 11
Donanım= iPhone 11

Fiyatına değer mi? Bence değmez. S21'den daha iyi olması, 12.000 TL'yi hak ettiği anlamına gelmiyor.

64 GB ve 128 GB arasında fiyat olarak çok fark yok fakat illaki iPhone almak istiyorsanız 128 GB model bence zorunlu değil bunu belirtmek isterim.

Ben 3 senedir Mi 9T kullanıyorum işimi fazlasıyla gördü. İkinci elden veya imeili sıfır 3000 4000 liralık sağlam bir telefon bulursanız fazlası ile işinizi görecektir.

2. El'den uzak duruyorsanız S21 almak daha mantıklı, zamanında 7-8K'ya aynı telefon şuan 12K'ya pek mantıklı gelmiyor. 2. El düzgün bulabilirseniz 12 Mini veya 11 daha iyi bir tercih.

Video konusunda 11 iyi olabilir ama S20 FE kullanıcısı olarak fotoğraf çekiminde S20 FE'nin daha iyi çektiğini gözlemledim. Ha iş videoya gelirse 11 hiç acımıyor, gerçekten kat kat daha iyi çekiyor. Bu durumda S21'nin fotoğraf çekiminde, 11'in ise video konusunda daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…