Tam anlamıyla süper telefon, Redmi serisi kötü sadece. Bazı arkadaşlar yazdığıma beğenmeme işareti atmış o kişiler genelde "iPhone'm var benim" tarzıyla yaşıyor.
Mesela şu an iOS 17 güncellemesi aldı ve bir daha güncelleme almadı 2 yıl sonra kamera iOS 17'deki haliyle kalmak yerine geriye mi düşecek tam anlamadım.
Mesela şu an iOS 17 güncellemesi aldı ve bir daha güncelleme almadı 2 yıl sonra kamera iOS 17'deki haliyle kalmak yerine geriye mi düşecek tam anlamadım.
Hayır ama Instagram'ın kamerasından direkt olarak kaliteli fotograft çekemeyeceksiniz mesela. Ki şu an iPhone 11'in kamerası standartların altında, orta segment Android telefonlar daha iyi şu an. Neredeyse 5 yıllık cihaz bence artık seçenek bile olmamalı. IPhone'da şu an en az 12 serisi tercih edilmeli.
Telefonlara o kadar para verilmez. iPhone 11 yurt dışında S20 serisini rakip olarak karşılarken Türkiye de saçma fiyatlar yüzünden S22 ile kapışıyor.
Tavsiyem S21 FE alın. Güncel, kamerası harika, işlemcisi tüm oyunlar için yeterli fakat ortalamas biraz sıcak, 60 Hz yoğun kullanımda 1 gün, 120 Hz yoğun kullanımda ikinci şarjı istiyor fakat iPhone 11'den kat kat daha iyi bir telefon.