iPhone 11 2023'te pişman eder mi?

Merhaba, bütçem 22K bu fiyat bandında S22 ve iPhone 11 var S22 pili sorunlu bir cihaz o yüzden almak istemiyorum. Sizce 11 alsam pişman eder mi?

Sıfır alırsan pişman eder. 2. el güzel bir fiyata alırsan etmeyebilir. Tabii kullanım amaçlarına bağlı. Yerinde olsam 11 ve 12 serisine bakmam, minimum 13 serisine bakarım.

Çıktığından beri hala kullanıyorum iphone 11 gayet iyi. Max grafiklerde codm oynayan bir esporcuyum hala değişikliğe gitmedim. Ama şu var ios 18 aldıktan sonra yani 2025 eylülde güncelleme desteği kesilecek. İos 18 de xr ve xs adadan eleniyor.

2 seneye yakın güncelleme alacak ve 4 yılını doldurmuş bir telefonu şimdi almak mantıksız olur bence... Yoksa bana sıkıntı yaşatmadı hiç, 17 ile pil çok kötüydü o da 17.1 le makul seviyelere geldi vs.

Eder, çünkü son bir kere daha güncelleme alacak sonra rafa kaldırılacak.
Telefonu komple yok etmeyi düşünüyorlarmış hatta ben öyle duydum. iPhone 6 gibi olacakmış sonu 10 yıl kullandık bak çöp oldu hemen. Para etmez ya.
Sıfır olarak düz 11 almak çok da mantıklı değil. Temiz 2.ellere yönelebilirsin.
Bütçe biraz daha çıkıyorsa 2.el 11 Pro alırsan özellikle oled takıntın varsa çok daha fazla tatmin eder.

S23 harika s22 pil sorunu dışında yakın performans veriyor ikisinide öneririm.

iPhone 11 pişman falan etmez ama bırakın S22'yi, S21 FE varken bile yüzüne bakılmaz.

Alınca keşke almasaydım demezsin ancak günümüzde iPhone 11 almak birde üstüne 64gb almak baya bir saçma olur. S22 Sakın tercih etmeyiniz pili ciddi anlamda rezil bir cihaz. Hem güncellik hem stabillik istiyorsanız Öğrenci indirimi ile birlikte samsung sitesinden S23 FE çok güzel bir tercih olur

Cevap veren herkese teşekkürler bütçemi biraz daha yükselitp S23 veya iPhone 12 almaya calısacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…