Pro modeller ile düz versiyonları arasında ekrandan bayaryaya kadar birçok önemli fark oluyor. Genel olarak Pro modelleri ben de beğeniyorum fakat düz modeller çoğunlukla arkadaki elma resmine verilen paradan başka bir şey değil.
Arkadaşlar Apple başlangıç telefonu almak istiyorum bütçem 22 bin iPhone 11 almayı düşünüyorum 2-3 yıl götürdükten sonra üst modellere geçiş yapmayı planlıyorum, sizce alayım mı? Paranın derdinde değilim amacım başlangıç telefonu olsun 2-3 yıl götürsün yeterli.
O paraya sakın 11 alma en azından garantili satan firmalarda 14bine satan firmalar var git oradan al. 22bin üstüne koyup 12 alabilirsin. Zorlarsan 12 Pro daha iyidir. Ben uzun yıllar oldu hala alt model kullanıyorum. Apple telefonları hemen gözden düşmüyor.
Arkadaşlar Apple başlangıç telefonu almak istiyorum bütçem 22 bin iPhone 11 almayı düşünüyorum 2-3 yıl götürdükten sonra üst modellere geçiş yapmayı planlıyorum, sizce alayım mı? Paranın derdinde değilim amacım başlangıç telefonu olsun 2-3 yıl götürsün yeterli.
Bak dostum demek istediğim şu paranın derdinde değilim evet fakat o kadar da yüksek bayılmam bayılacaksam beni goturcek 3-4 sene o konuda söyledim paranında derdinde değilim eğer beni 2-3 yıl götürecekse bayılrıım